"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #8201 | |
| MEGGYY TUUU,ENGINE START | Alıntı:
| |
| | |
| | #8202 |
| Senior Member |
Selamlar. Mete kardeşim elleşme bırak arabayı.Euro dizel olmuş bilmem kaç 3 küsür lira değermi sence.Sıralı olabilir ama ondada kapalı otoparklarda üvey evlat muamelesi görüyorsun , ama sürüş keyfinden de feragat etmiyorsun (tercihen italyan markaları atiker sorun çıkarıyor) Yog bunlar bana genede uymaz diyosan Serdar Abininde dediği gibi gidip bir castello bisiklet alıp yoluna bakıyorsun
__________________ |
| | |
| | #8203 |
| Public Relations.. Kayıt Tarihi: 01-05-2006 Yaş: 23 Otomobil: Clio & Saxo
|
Arkadaşlar 2005 clioya kule gergisi arıyorum, bikaç yere sordum (eliftuning, merttuning vs) ama ellerinde yokmuş getirebilirmisiniz dedim maalesef onada olumsuz yanıt aldım. Bulabileceğim bir yer var mı acaba? Bilgilendirirseniz sevinirim.
__________________ Hedefi olmayan fark yaratamaz.. |
| | |
| | #8204 |
| '95 | Otoyedekparca.com ve omsa tuningde olması lazım..
__________________ Skyline GT-R |
| | |
| | #8205 |
|
Otoyedekparca.com da yokmuş diğer sitede de problem var bakamadım.. teşekkürler. edit : omsaylada konuştum ordada yok.
__________________ Hedefi olmayan fark yaratamaz.. Mesajı son düzenleyen Clioo : 23-06-2008 - 17:46 |
| | |
| | #8206 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: 34 Yaş: 24 Otomobil: E93, RRS, GP, E30
|
bide birlas ve powershopu arayıp şansını dene ben oralardan almıştım zamanında cliolarıma |
| | |
| | #8207 |
|
powershopu aramıştım yoktu ama tekrar baktım sitesine.. nitekim hala yok birlastada yok ama yarın ararım yinede.. teşekkürler.
__________________ Hedefi olmayan fark yaratamaz.. |
| | |
| | #8208 |
| Cabin Crew Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Saitama / Japan Otomobil: Clio Sport | VDA 99
|
Banim kalkmis hehehe yeniden burdayim yay alicam insallah simdi 150-40511 bulum Apex 40mm. Goktug belki senin yaylar yeniden bana geldi Baktim koduna falan RS icinmis bu yaylar normalde. bakalim indircekmi eski cliomu indirdigi kadar.
__________________ |
| | |
| | #8209 |
| MEGGYY TUUU,ENGINE START |
nerde bu clıocu tayfası beee ne yazan war ne eden ben yazım barııı serdar abı ayın aracı oldu wınnn bu ay arabaya konıyle yay almayı dusunuyorum bakalım ; bıktım pelıkan gıbı gezmekten )
|
| | |
| | #8210 | |
| MEGGYY TUUU,ENGINE START | Alıntı:
| |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|