"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #7741 | |
| '95 | Alıntı:
Her yere yazıon 488 die Allah mesut etsin..Alıcam ızgara yne..
__________________ Skyline GT-R | |
| | |
| | #7742 |
| renaultsport |
o zaman alalım sana dur bakalım erken çıkabilirsem bgn de giderim |
| | |
| | #7743 | |
| Cabin Crew Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Saitama / Japan Otomobil: Clio Sport | VDA 99
| Alıntı:
__________________ | |
| | |
| | #7744 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 15-01-2008
|
merhabalar bir aydır 2000 model clio 1.6 rte sahibiyim aracıma daha onceden bir hırsızlık tesebbusu olmus ve ön iki kapının alt cam çıtaları hasarlanmış.hasarlı oldugu için camı çiziyor çıkma olarak veya sadece alttaki parçaları satan biryer biliyormusunuz |
| | |
| | #7745 |
| '95 | Çıkmacılarda bulabilirsin,dolaşıcaksın..Serviste nasıl satıyorlar bilmiyorum.
__________________ Skyline GT-R |
| | |
| | #7746 |
| ReNaULt HıGh PeRfOrMaNcE |
mıllet hastayım kım corba yapcak bana corba yapan bı sefgılım bıle yokk cnm skıldı ayakta zor duruom ızın alıcam brasdan yatcam fenayım
__________________ HeLL wAs FuLL so I CaMe BacK!!! |
| | |
| | #7747 |
| renaultsport |
eski kocana git
|
| | |
| | #7748 |
| ReNaULt HıGh PeRfOrMaNcE | sanamı yane bebek ![]() gel ranzaya gok2 cuum :meksika
__________________ HeLL wAs FuLL so I CaMe BacK!!! |
| | |
| | #7749 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 15-12-2004 Yaş: 28
|
Selamlar herkese.2003 Clio 1.6 16V Dynamique 3K kullanıyorum.Servisten aynı kasa RS in krom görünümlü iç kapı kolları ve alüminyum pedal setini sormuştum ama aracın kodlarını istediler parçaları bulmak için.Aranızda RS kullanan yada bu kodlara ulaşabilecek birisi varsa çok yardımcı olur.Teşekkürler şimdiden ilgilenenlere.
|
| | |
| | #7750 |
| --- Kayıt Tarihi: 14-05-2006 Şehir: . Otomobil: .
|
Orjinal parçalarını söküp istediğin tondaki konsol boyası ile boyayabilirsin. Plastik aksam çok pahalı çünkü boşuna masraf yapış olursun.
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|