"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #501 |
| renaultsport | Re: (:...clio...modifiye.. :)
sıcak hava..etkiler tabi..ama o kadar takma derim kafana.... coilover olayına gelince..valla ben 1 2 kere gördüm nette filan düşürmüşler fln bayağı ama...senin gördüğünü görmek lazım levo... bu arada alicana bişey demeyin önce zırtopoz bi kaportaya soksun frenlerini yaptırsın... |
| | |
| | #502 |
| ReNaULt HıGh PeRfOrMaNcE | Re: (:...clio...modifiye.. :)
ozgur leen warya harbıden senle kafalarımız uyusuo ben aynı resmı bılgıye kaydettm 2 hafta ewwel arka bu kafalardan yapcam dıe tabe boyanması lazım arabanın once ehue bnm arabam konserve blıonuz ınsanın babası arabayı okuz arabası gıbı kullanırsa bole oluoo
__________________ HeLL wAs FuLL so I CaMe BacK!!! |
| | |
| | #503 |
arabayı boyat...en gzüel 4 kapı olmaya aday olur...ciddiyim... |
| | |
| | #504 |
| vınnnn ! | Re: (:...clio...modifiye.. :)
alican oldu olucak arka kapı kollarını iptal ettir . . . alfa üsülü 4 kapı coupe görünümü.. photoshopda bi bakmak lazım nasıl duruR . . .adanada ki sıcak havaya gelince , elbette performans düşürür, filtre motor sıcaklığından etkilenmesin yeter ( tabi filtre borusuda ) 70 şin üzerindeki hılarda zaten hava serin eser, sıcak gelmez...
__________________ vınnnnnnn.. ! |
| | |
| | #505 |
| ReNaULt HıGh PeRfOrMaNcE | Re: (:...clio...modifiye.. :)
harbıden ha denemek lazım photoshopta nası durcak
__________________ HeLL wAs FuLL so I CaMe BacK!!! |
| | |
| | #506 |
| Senior Member | Re: (:...clio...modifiye.. :)
eyvallah sağolun adana çok çok sıcak + nem de var ama deniz yok acayip bir yer bu filtre işi bir an önce olsada çok iddialı konuştum daa bombaladım hatta
__________________ |
| | |
| | #507 |
levent deiğin pejo206..sdr plaka..siyah?
|
| | |
| | #508 |
| MEGAne | Re: (:...clio...modifiye.. :)
Beyler en sonunda dediğinizi yapıp arabamda hazır servisteyken tamponları, çıtaları, kapı kollarını ve aynaların dış kısımlarını boyattım, tabi rta yazısının olduğu elipsi falan siyah bıraktımki dümdüz aynı renk olmasın diye, çok hoş durdu
__________________ Unutma ki ağzında bal olan arının kuyruğunda da iğnesi var |
| | |
| | #509 | |
| Serhat 10 Kaplan Gücünde | Alıntı:
hayırlı olsun dikkat et arabayı yıkatırken basınçlı su tutturma plastik kısımlara sonra üzülürsün
__________________ Kendinden Prensli Beyaz At Ormanda SERHAT 5 Serdar 10 Kaplan Gücünde
| |
| | |
| | #510 |
| MEGAne | Re: (:...clio...modifiye.. :)
Yapma ya.. Dün yıkattırdım hemen bi şey olmadı ama.. Ne oluyo ki çatlıyor mu ?
__________________ Unutma ki ağzında bal olan arının kuyruğunda da iğnesi var |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|