"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 | |
| Serhat 10 Kaplan Gücünde | Alıntı:
benim resimlere bak bi istersen bunlar başka bişi sahane bişi ben çukura düstüm marşpiyerde 50 cm göccük var ama hala sağlam tawsiye olunur2x120 2x60 hiç bi problem yaşamadım şu ana kadar ![]() (wede içleri yarıya kadar su dolu )
__________________ Kendinden Prensli Beyaz At Ormanda SERHAT 5 Serdar 10 Kaplan Gücünde
| |
| | |
| | #12 | |
| Serhat 10 Kaplan Gücünde | Alıntı:
ben kendim taktım
__________________ Kendinden Prensli Beyaz At Ormanda SERHAT 5 Serdar 10 Kaplan Gücünde
| |
| | |
| | #13 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: 34 Yaş: 24 Otomobil: E93, RRS, GP, E30 | Re: (:...clio...modifiye.. :) offf offf ya nasıl gider ya bütün mesajlar gelde uyuz olma bu nedir böyle ya herşeye sıfırdan başlanıyo hadi hayırlı olsun bari |
| | |
| | #14 | |
| Clio RS Ph-Quick Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 31 | Re: (:...clio...modifiye.. :) Alıntı:
Ozgur yazdiklarimizin bir kismi baska forumlarda var aslinda clioteam olarak onlari acaba kopyaliyamazlar mi? Muhabbete devam edelim kaldigimiz yerden Selamlar RS | |
| | |
| | #15 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: 34 Yaş: 24 Otomobil: E93, RRS, GP, E30 | Re: (:...clio...modifiye.. :) http://www.tuning.fr/compts/index.ph...d=2915&list=on göstergesini şekilli yapmak isteyen clioculara alper seni yakalamışken sorayım ya bunları sipariş etsek evimize kadar gelir mi sence alevli falan güzel olurdu göstergeler ya ![]() alevler çıkmadı ama alevli hali süper yav Mesajı son düzenleyen cabriolet : 26-04-2004 - 02:24. |
| | |
| | #16 | |
| Clio RS Ph-Quick Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 31 | Re: (:...clio...modifiye.. :) Alıntı:
Bunlar gelebilir aslinda da sitede online shopping gormedim yani direkt internetten siparis kabul etmiyor belki araman gerekebilir. Sana bunun kolay yolunu soyleyim ekledigin resmi grafik programinda ac (cozunurluk daha yuksek olursa daha iyi olur) bunun boyutlarini ayarla orjinal gostergenin boyutlarini ogrenmek gerekebilir ya da servisten odunc alirsin. Sonra bunun Hp nin photo paperlarina ciktisini alirsin bilgisayarcilarda vardir (glossy paper olarak gecebilir) hatta iyi bir grafiker bunu 0 dan kendi bile tasarlayabilir. O kagidi da kesip bu hale getirebilirsin selamlar RS | |
| | |
| | #17 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: 34 Yaş: 24 Otomobil: E93, RRS, GP, E30 | Re: (:...clio...modifiye.. :) abi dediğin mantıklı ama düzgün yapabiliceğime yada yapabiliceklerine inanmıyorum ondan hazırı varken almak daha mantıklı belki adamlarda düzgün yapmamıştır ama denemeden bilemeyiz aslında yakın bi zamanda hollanda ordanda ingiltereye gidebilirim ama oralarda bulabilirmiyim bilmiyorum |
| | |
| | #18 |
| Member Since 2002 Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: İstanbul Yaş: 28 Otomobil: Abarth | Re: (:...clio...modifiye.. :)
hadi bakalım cliocular sil baştan döktürün
__________________ Forced Induction Palio by Abarth & GarageGT & Garage Paşaoğlu |
| | |
| | #19 |
| Une Dernière Danse... Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Şehir: Acıbadem Otomobil: A4 Cabriolet 3.0 - Subaru STI | Re: (:...clio...modifiye.. :)
Ozgur aslinda o bilgisayardan cikarma isini denemekten zarar gelmez.. ben yarin gidip o kagitlardan aliim basayim 1-2 tane.. Yalniz tam olculerini bilen varsa bi zahmet yazsin..
__________________ BEŞİKTAŞ J.K. :: VALENCIA C. de F. |
| | |
| | #20 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Yaş: 28 | Re: (:...clio...modifiye.. :)
Tugkan selamlar hoca ![]() Ozledik yaw. gel artık, dürümcüye gidicez daha ![]() afterTezzek, ya ben töbeliyim artık neona. Asırı kazık yedim, zaten bütün parayıda mod. a yatırdım. ![]() http://www.cardomain.com/memberpage/509037 bu sayfada neonlarda var |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|