"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Serhat 10 Kaplan Gücünde |
giden yüzlerce binlerce sayfaya inat yine yeniden kaldığımız yerden devam ediyoruz hepimize geçmiş olsun buyrun clio modifiye buradan devam
__________________ Kendinden Prensli Beyaz At Ormanda SERHAT 5 Serdar 10 Kaplan Gücünde
Mesajı son düzenleyen @ftertezzek : 04-05-2004 - 15:35. Sebep: ..clio...modifiye.. |
| | |
| | #2 |
| Une Dernière Danse... Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Şehir: Acıbadem Otomobil: A4 Cabriolet 3.0 - Subaru STI | Re: (:...clio...modifiye.. :)
evet aynen devam.. nerde kalmistik ? |
| | |
| | #3 |
| Serhat 10 Kaplan Gücünde | Re: (:...clio...modifiye.. :)
walla ben neon işlerini bitirdim sıra yay ve son susturucuda yakın planda in-pro stoplar alınacak dört nala ilerliyoruz işte
__________________ Kendinden Prensli Beyaz At Ormanda SERHAT 5 Serdar 10 Kaplan Gücünde
|
| | |
| | #4 |
| Une Dernière Danse... Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Şehir: Acıbadem Otomobil: A4 Cabriolet 3.0 - Subaru STI | Re: (:...clio...modifiye.. :)
benimde biseyler yapmam lazim artik..bi donebilsem vatana yapacam ![]() ben in-pro olayini gece seviyorum gunduz sevmiyorum o yuzden yeni cliolarin stoplari daha sade.. onlar clio2'ye oluyomuydu ?
|
| | |
| | #5 | |
| Serhat 10 Kaplan Gücünde | Re: (:...clio...modifiye.. :) Alıntı:
soket değiştirerek uydurabiliyorsun ama onların fiyatlarıda 100 küsür milyon civarıydı
| |
| | |
| | #6 |
degistiririz hoca, sorun soket olsun..
|
| | |
| | #7 | |
| Serhat 10 Kaplan Gücünde | Re: (:...clio...modifiye.. :) Alıntı:
ne zaman memlekete dönüş ??
| |
| | |
| | #8 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Yaş: 28 | Re: (:...clio...modifiye.. :)
neon mu??? Töbe!!!! yıldız tuninge 280 milyon kaptırdıktan sonra... 4 neon aldıydım 70 lik, o zaman silikon sürmemişlerdi, 4 ü de yandı. |
| | |
| | #9 | |
| Une Dernière Danse... Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Şehir: Acıbadem Otomobil: A4 Cabriolet 3.0 - Subaru STI | Re: (:...clio...modifiye.. :) Alıntı:
| |
| | |
| | #10 | |
| Une Dernière Danse... Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Şehir: Acıbadem Otomobil: A4 Cabriolet 3.0 - Subaru STI | Re: (:...clio...modifiye.. :) Alıntı:
Oguz baba nasilsin ? Bende neon yapcaktim demekki yildiz tuninge gidilmeyecek | |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|