"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| TeamManisa | çizik kapatma
ya beyler bizim arabayı şerefsizin teki anahtarla boydan boya çizmiş .ya benimde içime dert oldu bu çizikleri çıkartmanın bi yolu yokmu bilen varssa bi zahmet
__________________ |
| | |
| | #2 |
| Kleemann C18K Kayıt Tarihi: 03-05-2004 Şehir: Antalya Yaş: 29 Otomobil: C180 KOMP. - Anadol A1
| Re: çizik kapatma
rötuş yaptır, yok o sırıtır dersen özel boyalar var, kalem şeklinde ama onlarda da aracın renginin tonunu tutturmak sorun oluyomuş.
__________________ |
| | |
| | #3 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 25-04-2004
fazla derin değilse pasta ile gidiyor. derin olup olmadığını tırnağın çiziğe giriyor ise geçmiş olsun... |
| | |
| | #4 |
| MEGAne | Re: çizik kapatma
Kalem şeklindeki boyalardan bende görmüştüm bir ara televizyonda da reklamını yapıyorlardı, dediklerine göre işe yarıyormuş ama rengi tutturmak lazım.
__________________ Unutma ki ağzında bal olan arının kuyruğunda da iğnesi var |
| | |
| | #5 |
| C-A-M-A-R-O Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 25
boydan boya çizilmiş bir arabada eğerki bir de anahtar gibi bir cisimle çizilmişse pastayı unut.. Gelelim rötuş'a,bence ufak parmak uzunluğunda bir çizik bile rötuşlandığında belli olurken,boydan boya uzun bir çiziğe rötuş olmaz,kötü durur..Ha rötuş yapılır ama arabanın o bölümünü boyatacağın güne kadar idaren yapılır (bu benim fikrim+arabam siyah olduğu için çiziğe tahammülüm yok)
|
| | |
| | #6 |
| Keptın | Re: çizik kapatma
araban ne renk bilmiyorum ama kendimden örnek veriyim sana. Benim arabam şeytan kırmızı ve tavan hariç heryerini çizdiler. Arexons un pastel boyaya benzeyen stickleri var. aldım onlardan, -üzerinde nasıl uygulayacağın yazıyor zaten- çiziklerin bütün beyazlığı kayboldu. tabi çok güzel olmadı ama artık sadece dikkatli gözler farkedebiliyor çizikleri. Bence rötuş yaptırma, en güzel yöntem bu. Kolay gelsin.
__________________ |
| | |
| | #7 |
| don`t do that Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 27
komple boyattır daha sonra bıtane araba ortusu al cızıkle ın gıttıgıne ınanmıyorum.Gıtmıyoda zaten pasta sadece hafıf cızıklerı yok eder.Derın cızıklerıde haıf cızık goruntusne ceker .Bence para denklestrıp en ıdeal ı boyatmak.En temız yontem tek yontem hatta.
__________________ |
| | |
| | #8 |
| C-A-M-A-R-O Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 25
Peki birşey sorsam acaba nasıl yorumlanır ama sorcam anasını satayım.. Şimdi diyelim arabada kasko var,ve senin arabanda ufak tefek milyonlarca çizik vs var,ve bu yüzden komple boyatmak istiyorsun.. Sen şöyle geceleyin anahtarı alıp arabanın etrafında gezsen (yada birini gezdirsen,şahsen ben arabama yapamam ) ,sonra da sabah uyandığında zabıt tuttursan vs.. Arabanın çizilen yerlerini kaskodan.......... anlıyosunuz beni di mi? |
| | |
| | #9 |
| Just Me | Re: çizik kapatma
Black97 dediğin yapılan birşey..Kasko veriyor bu mağduriyetin bedelini. Hatta bazı kasko şirketlerinde zabıta bile gerek duyulmuyor.direk beyannameyle yaptırıyorsun arabanı. anladım ben senı anladım bizzatda uygulama asamasındayım
__________________ GuK_70^ ..... My Car.... http://www.cardomain.com/memberpage/588853 |
| | |
| | #10 |
| ti | Re: çizik kapatma
yaa millet "olm boyatma sakın, arabanın degeri 3 milyar duser" , "kazalı zannederler" gibi laflar ediyolar.. cizilince o zaman hic boyatmıcan.. anlamıyorum bu işi.. benimde kaput u guzel bi kopek cizdi.. pasta yaptım ama derin olanlar gecmedi tabi.. bidaha cizarse artık tırnaklarımı yoksa....
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|