"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| don`t do that Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 27
| Re: Cıta boyatmak
1 saat once geldım herzmaan gıttıım boyacım ali usta ugrasma dedı boyarız dedı ama ılac olayı ıle bıle saglıksız dıyor ama dokuldu zaten boyanacak o ayrı.Kıme gıttıysem 5 6 ay sonra ılaclıda olsa olmasada atar dedı
__________________ |
| | |
| | #12 |
| don`t do that Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 27
pekı bu cıtaların boyası ne olarak adlandırılıyo .Ondan bulalım ?
__________________ |
| | |
| | #13 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Karşıyaka Otomobil: Peugeot 207 RC
Özel plastik astarları var ilaç ucuz çözüm.
|
| | |
| | #14 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: 34 Yaş: 24 Otomobil: E93, RRS, GP, E30
| Alıntı:
| |
| | |
| | #15 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Karşıyaka Otomobil: Peugeot 207 RC
yoo ilaç var hakkaten boyaya mix ederken katılıyorlar.. Plastiğin üstünde daha iyi durmasını sağlıyor kısmen..
|
| | |
| | #16 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 25-04-2004
YA astarı düzgün kullanırlarsa bişi olmuyor merak etme.Ama astardan kaçmaması lazım boyacının bu astar da pahalı.Fazla kullanmıyım derse boya belirli zaman sona çatlıo plastiğin üzerinde yıkamacı da da bi yio tazikli suyu ondan sona dökülüp gidio.Bende boyattım 206 nın plastik kısımları 1 sene olmak üzere bişi yok.
|
| | |
| | #17 |
| JoGa BoNiTo | Re: Cıta boyatmak
Boyatmayın gitsin be yaw... Yazıktır günahtır orjinalliği o kadar bozmayın.Yahu madem boyatacktınız gidipte orjinal boyalı sıfır olanını alsaydınız ya. |
| | |
| | #18 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: 34 Yaş: 24 Otomobil: E93, RRS, GP, E30
biz orjinalci değiliz modifiyeciyiz yoksa ne işimiz var bu forumda |
| | |
| | #19 |
| Tosun Usta WAS Here | Re: Cıta boyatmak
yaklaşık 1,5 senedir kullanıoruz boyanmış çıtaları henüz sorun görmedim... ben geçen fiestanın tampon çıtaları kapı çıtaları kapı kolları ayna ayaklarını sordum pazarlık etmedim 150 dedi adam...
__________________ Bir bardak süt için inek beslenmez www.nissantr.com Önceden yolda yürürken rüzgar benimle beraber eserdi, şimdi rüzgar esince yıkılacak gibiyim... 1966 Pontiac GTO |
| | |
| | #20 |
| SuPeRAnDRoiD Kayıt Tarihi: 28-04-2004 Yaş: 32
iyi demiş bana herifin teki sırf yan çıtalara 100 dedi.. bende hayırlı işler dedim çıktım |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|