"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 30-04-2004 Yaş: 28
| Çift sensörlü kat iptali
arkadaşlar yeni araçların çoğunda artık katlarda çift sensör var oyüzdende iptali söz konusu olduğunda uyarılar vriyor araç. bu uyarılar performans düşürürmü yada bu tarz katlarda sağlıklı kat iptali nasıl yapılır bilgisi olan varmı??????
|
| | |
| | #2 |
| yargıç | Re: Çift sensörlü kat iptali
malesef çift sensörlü araçlarda kat iptalı yapamıyorsun.yaptığında da belirli bir süre sonra arıza veriyor yakıt sarfiyatın artıyor performansın düşüyor bence hiç deneme...
__________________ kanunsuz YARGIÇ oldu !!! su 602 |
| | |
| | #3 |
| Cem the NAFTALIN SLAYER Kayıt Tarihi: 21-10-2004 Yaş: 38
| Re: Çift sensörlü kat iptali
Yada direk olarak git bir tane spor cat al ve tak bu da bir cozum Ne zamandi forumda ben de bunu anlatmaya calisyorum hatta bazi markalar sensor bile seciyor. |
| | |
| | #4 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 04-05-2004 Yaş: 26
markalı kat iptal kitleri sensör iptali için herhangi bi alternatif değil, ışığı gene yakıyor, sensörü iptal etmenin tek yolu, hatalı okutmak, buda elektronik olarak mümkün ama herkezin yapıcağı iş değil, kendinizin oturup uğraşmanız lazım
__________________ No Boost, No Fun... |
| | |
| | #5 |
| +307+ | Re: Çift sensörlü kat iptali
valla benim 307 de kat iptali yaptim ben.. cift sensor var mi bilmiyorum benim arabada ama isik yaniyo ve AIR POLLUTION FAULT veriyo yol bilgisayarinda.. ama herhangi bi ariza ya da extra sarfiyat olmuyo.. zaten kat. iptali yapildiginda benzin sarfiyati artiyo her turlu, bunun bi kacar yolu yok ama normal artisin uzerinde bi artsi soz konusu deil bende.. 1 depo ile 650km yapiyorum arabayla, daha hava filitresi ve son susturucu da var arabada... arabadaki ikaz chip yolu ile giderilebiliyo
|
| | |
| | #6 | |
| Cem the NAFTALIN SLAYER Kayıt Tarihi: 21-10-2004 Yaş: 38
| Re: Çift sensörlü kat iptali Alıntı:
Benim soylemek istedigim buyuk kapasiteli cat ve uzerinde de gene 2 tane sensor var Markalar seciyor derkende bazi araclar oem yada universal sensorler ile calismiyor anlaminda idi Evet iptal kitleride var onlarda sensorleri simule edip sisteme bilgi gonderiyorlar. | |
| | |
| | #7 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 04-05-2004 Yaş: 26
dediğin yöntem biraz fazla masraflı olmazmı
__________________ No Boost, No Fun... |
| | |
| | #8 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Yaş: 28
bende supersprint in kat iptal kiti var. 200 euro ya almistim. Memnunum, ustunde lambda sensoru icin giris yeri falan var.
|
| | |
| | #9 | |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 30-04-2004 Yaş: 28
| Re: Çift sensörlü kat iptali Alıntı:
| |
| | |
| | #10 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 03-06-2004 Yaş: 28
oksijen sensörü simulatörleri var bu iş için.Onu alıp takıyosunuz ve kat iptal ediyorsunuz.Tabi astarı yüzünden pahalıya geliyor
__________________ !!!ALAYINA İSYAN!!! TEAM PAŞAOĞLU |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|