"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| sitenin psychopat'ı |
pardon arkadaslar 30 deıl 20 hb artıs olcak kusura bakmayın... koydurmayı dusunuyorum inş.
__________________ BİZ BU ÜLKEYİ KARŞILIKSIZ SEVDİK |
| | |
| | #12 |
| freedomm22 |
hayırlısı olsn ![]() ama kullanırken gaz pedalına fazla ani tepkiler ve sona dayamazsan uzun süreli, motor ömründe çok fazla bi kısalma olmaz... bakımlarını da aksatmaman gerek -ki motor garantin gidecek... |
| | |
| | #13 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 15-12-2004 Yaş: 30
|
Aynı motordan benim Grande Punto da da var. Öncelikle chip mi yoksa sadece rail basınç sensörüne müdahale edecek bir modül mü kullanacaksın buna karar vermelisin. Chip le her nedense rail basıncına istendiği gibi bir müdahale gerçekleştirilemiyor. Piyasada hem chip hem de sadece rail basıncını işlemek için modül takılı birçok araba var. Şikayetin sadece zayıf olan alt devirler ise, modül kullanman chip e göre daha avantajlı. Sadece chiple ulaşabileceğin sağlıklı en üst değer 110-115 HP ler düzeyinde. Tork ise, 200 nm lerden 240 nm ler civarına çıkıyor. Senin hissedeceğin ivmelenme değişimi ise arabanı tanıyamayacağın düzeyde olacaktır emin olabilirsin. 0-100 km hızlanma sürende en azından 2 sn lik bir gelişme olacaktır. Valla chip olarak da upsolute tuning i tavsiye edebilirim bu konuda. Fiyatları da wimmer vs gibi uçuk değildi yanlış hatırlamıyor isem. Filtre olarak da bir kutu içi atarsan daha da güzel olur diye düşünüyorum.
|
| | |
| | #14 |
| Torquetuning |
__________________ ! Audi4Ever ! |
| | |
| | #15 |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006
|
25 hp ha çok iyi bülent abi
|
| | |
| | #16 |
| sitenin psychopat'ı |
konuyu ben actım ama arac benım deıl. daha yapılmadı hala dusunuyo bızım ark. ama 25 hb baya saglam olmus bunu gorsun yapar heralde
__________________ BİZ BU ÜLKEYİ KARŞILIKSIZ SEVDİK |
| | |
| | #17 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 09-04-2005 Yaş: 26
|
bulent abi/ askan bu grafikteki dalgalanmalar neden?
|
| | |
| | #18 |
| Torquetuning |
Sanırım dino üzerinde araç şişti biraz, yolda bu tarzda kesiklik ve dalgalanma yok yoksa...
__________________ ! Audi4Ever ! |
| | |
| | #19 |
| Team Lada |
eğer yakıt tüketiminde fark yoksa gayet güzel...
|
| | |
| | #20 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 31-07-2007
|
chip tuning yapılan aracın yakıt tüketiminde artış olmaz....tam tersi uzun yolda düşüş olur...
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|