"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #21 |
| Just Me | Re: Carbon Clean Yaptırdım
hmmms kötu oldu bu ![]() ist-anadolu yakasında böle bi yeri bilen varsa sölesın pls
__________________ Once Upon A Time There Was A Car Called GuK70.. |
| | |
| | #22 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 27
| Re: Carbon Clean Yaptırdım
anadolu yakası bilmiorum ama maslaktaki bosch servisleri bu işlemi yapıyor.
|
| | |
| | #23 |
| burtay Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Yaş: 27
ankaraki bosch car care nerede? ayrica ankarda baska bi yer tavsiye eden varmi
|
| | |
| | #24 |
| ReNaULt HıGh PeRfOrMaNcE | Re: Carbon Clean Yaptırdım
bnde denıyım ya 75 bınde bnm cocukta yazlıga gıtmeden yapım yada arada gelır yaptırırm ya olmadı
__________________ HeLL wAs FuLL so I CaMe BacK!!! |
| | |
| | #25 |
| ToyotaRacingDevelopement | Re: Carbon Clean Yaptırdım
Bostancı sanayide unlu karburotorcu davut usta war yatık weber ayarında falan çok usta 1 adam.. carbon clean de war, yapar o pırıl pırıl
__________________ ---------------------------------------------------- HumanAtSight,MonsterAtHeart |
| | |
| | #26 |
| ..::Street Warrior::.. Kayıt Tarihi: 29-04-2004 Yaş: 23
Ne sağlıyor bu olay?? - leri + ları nedir??
__________________ ObiTuaRY_DeaTH` ![]() ..::What a fucking feeling this !! ::.. |
| | |
| | #27 |
supapların ustunde birikmiş, yanma odasında falan biriken kurumlar temizleniyo,enjektorler rahat işiyo... rahatlıyo araba, fabrikadan çıktıı gun ki verilerine yaklaşıyo
__________________ ---------------------------------------------------- HumanAtSight,MonsterAtHeart |
| | |
| | #28 | |
| Just Me | Re: Carbon Clean Yaptırdım Alıntı:
__________________ Once Upon A Time There Was A Car Called GuK70.. | |
| | |
| | #29 |
| SuPeRAnDRoiD Kayıt Tarihi: 28-04-2004 Yaş: 32
GUK70 = Bostanci sanayide bir kiside yok, yapan birkac yer var. Benim goturecegim Birol usta var... ama onun disinda da bulabilirsin. Bunun disinda Dragos'taki Bosch serviste de yapiliyor. 55 milyon Bosch'da.. Sanayide 45-50 milyon. DikkaT etmeniz gereken bir nokta, Carbon Clean'in ilacı bir sisededir. O sise bir cihaza yerlestirilir ve arac da cihaza baglanir. Ve islem boyle yapilir.. 1 sise ilac kullanilmasina dikkat edin, paranizi sokaga atmayin diye soyluyorum. |
| | |
| | #30 |
davut ustanın tel.ini hatırlayamıyorum.. söyle tarif ediim..bostancı koprusunun ordan (ustten) sanayiye gir, asağı dogru devam et, en son sol sokaa gir (koşe basında buyuk bmw ci falan war),dewam et,yol tekrar sola kıvrılıyo (harun yurt ustanın onunden dewam et) biraz ilerde solda honda ve ozel 1 renault servisi war,onların hemen yanında biraz uzun oldu ama aslında cok basit.. kısaca en son sol sokaktan girip dewam et.. solda
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|