"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Member | Cam fılmı hangı camlara yasak?
Arkadaslar oncelıkle aradım arama bolumunde ama bulamadım bunu solıyımde sorun cıkmasın sonrada.ben bı kac arkasstan duydum arka cam ve arka koltugun cmları yasak deılmsı galıba bı yere kadar on camlar yasakmıs ama hangı camlar yasak tam olarak?bıde polıs durumları ne cevırme fılan cok oluyomu bu konuda cevırlıen bırı oldumu aramızda?bıde muaynede sorun cıkıyomu?sok fılan gıbısınden?
|
| | |
| | #2 |
| Tech & DIY freaK Kayıt Tarihi: 08-11-2005 Yaş: 23
|
tam mumma konu.. ön cam kesin yasak diğer camlara %70 karatmaya müsade var diye biliyorum fi tarihinden kalan bilgim ile.. 3 sene komple koyu camla bende gezdim sorun çıkmadı ama şimdi TÜV var ve izin vermiyor.. araştırmak lazım.
__________________ |
| | |
| | #3 |
| HKS bluewolf :) Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
|
tüv demişken biri bana nerelere baktıklarının listesini ve aradıkları koşulları söyleyebilir mi?
__________________ |
| | |
| | #4 |
| Member |
sabahtan berı bakıyorumda tam bı bılgı edınedmedım bı arkadsın ablasınn arbası wardı arka camlar baya karaydı yanı dısarıdan hıc gozukmuyodu onlara bısey demıyorlar valla ama soramadım sımdıde kac numara dıye
|
| | |
| | #5 |
| Ace |
benimde yine eski bilgi olmakla birlikte %60 a kadar serbest diye biliyorum... ama polis taktımı takıyor film olsun yeter ölçmüyorlar yani... benimde ön cam haric komple film en koyunun bir açığı akşamları ön camdan bile içerdekini görmeniz imkansız ![]() ![]() sadece arka camlarda olan araçlara fazla karışmıyolar... ama tüv de hakkatten problem arkalar bile filml olsa geçemezsin bence yani... bazı polisler aracın içi görünmüyosa söktürüyo... depend on the police officer
__________________ Siz bilirsiniz |
| | |
| | #7 |
| Member |
SIK SORULAN SORU CAM FİLMİ TRAFİKTE YASAKMIDIR ? OTO CAM FİLMLERİNDE HİÇ BİR MARKA ÖMÜR BOYU VEYA 10 YIL GARANTİLİ DEĞİLDİR.KIZIŞAN CAM FİLMİ PİYASASINDA HER YENİ CIKAN FİRMA NE YAZIKKİ GARANTİ SÜRESİNİ UZATMAKTADIR.FAKAT BU ÜRÜNLERDE KALİTESİZ ANLAMINDA DEĞİLDİR,FİRMALARIN KENDİLERİDE BİLMEKTEDİRKİ HİÇ BİR KULLANICI SATIN ALMIŞ OLDUĞU ARACI 10 YIL SURE KULLANMAMAKTADIR.VEYA YAPTIRMIŞ OLDUĞU CAM FİLMİNİ 10 YIL SURE İLE KULLANMASI MÜMKÜN DEĞİLDİR.NEDENİ İSE CAM FİLMLERİNİN SÜRÜCÜ İÇİN BİR ÇOK FAYDASI BULUNMASINA RAĞMEN CAM FİLMİNİN TRAFİKTE YASAK OLMASIDIR.YAPTIRMIŞ OLDUĞUNUZ CAM FİLMİNİ EĞER ŞANS ESERİ POLİSE YAKALANMADAN 2 YIL KULLANIRSANIZ 2 YIL SONRA ARAC MUAYENESİNDE SÖKTÜRMEK ZORUNDASINIZ. Bunu bir fılm yapma fırmasının ınternet sıtesınde buldum arkadaslar... Ya kararımı verıyorum yavas yavas yaptırcam heralde arkca camlardan ıcı gozukmucek okadar bıde en arka cama yaptırcam on camada duruma gore rapor fılan dıyolar ama bakalım oda tam netlesmıs deıl |
| | |
| | #8 | |
| Tech & DIY freaK Kayıt Tarihi: 08-11-2005 Yaş: 23
| Alıntı:
tüvde herşey tamamen standart olacak sonrdan jant bile kabul etmiyorlar ![]() far ayarı , emniyet kemerlerinin faal çalışıyor olması , fren hortumlarının çatlak olmaması lazım. egzoz sistemi amortisörler ve bir çok ölme eşşeğim ölme maddesi var.. ama çoğu hafif kusur olarak kurtarıyor paçayı.. fren hortumları şimdi en çok satan kalem.. çatlak olması ağır kusur sebebi bırak yırtık olmayı damlatmayı.. direk işçilikle beraber 50 - 60 lira içerdesiniz..
__________________ | |
| | |
| | #9 | ||
| HKS bluewolf :) Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
| Alıntı: Alıntı:
eywallah dostlar ![]() bu arada orjinal modifiye fırmaların izin verdığı olculerde jant taksak bile mi ? misal merso amg toyota TTE gibi
__________________ Mesajı son düzenleyen BlackEmperor : 03-10-2008 - 03:15 | ||
| | |
| | #10 |
| Ace |
__________________ Siz bilirsiniz |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|