"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #21 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 07-05-2004 Yaş: 25
| Re: Bugün yaşadığım garip bir sorun?
servis yolu görünmüş demek oluyor sana heralde. tekrarı baş yakmadan ikiniz icin de iyi olur gibi
__________________ iki cambaz bir ipte oynamaz ama yanlar... |
| | |
| | #22 |
| Cabin Crew Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Saitama / Japan Otomobil: Clio Sport | VDA 99
Yeni corsa tek kapılar benim hoşuma gidiyo ama.. Valla o motor ışığı yandıysa götür. Bizim tanıdığın Vectra sında yanıyodu araç 4000 de devir kesiyodu.. 2.0 16V olanda.. |
| | |
| | #23 |
| MEGAne | Re: Bugün yaşadığım garip bir sorun?
Geçmiş olsun kardeş, bence de bir servise göster sen. Ne olur ne olmaz.. Reno iyidir iyi..
__________________ Unutma ki ağzında bal olan arının kuyruğunda da iğnesi var |
| | |
| | #24 | |
| ~~ SpawnRuleZ~~ | Re: Bugün yaşadığım garip bir sorun? Alıntı:
__________________ ![]() 390 bg (287 kW) stock | |
| | |
| | #25 |
| SuPeRAnDRoiD Kayıt Tarihi: 28-04-2004 Yaş: 32
eywallah arkadaşlar götürüp baktırayım diyorum ama şunun şurasında 60000 bakıma 1000km kaldı, biraz dayansam herşeyi birlikte değiştireyim diyorum .. ama dediğiniz gibi yolda giderken "TIK"... ehehe pekde iyi olmaz, ama dava edip iyi para alırım Opelden |
| | |
| | #26 |
| ..::Street Warrior::.. Kayıt Tarihi: 29-04-2004 Yaş: 23
serviste hallederlere yaa..
__________________ ObiTuaRY_DeaTH` ![]() ..::What a fucking feeling this !! ::.. |
| | |
| | #27 |
| MEGAne | Re: Bugün yaşadığım garip bir sorun?
Abi bin km önce götür ne olcak sanki, ya da gezersin biraz servis yakınlarında olur biter
__________________ Unutma ki ağzında bal olan arının kuyruğunda da iğnesi var |
| | |
| | #28 | |
| ~~ SpawnRuleZ~~ | Re: Bugün yaşadığım garip bir sorun? Alıntı:
__________________ ![]() 390 bg (287 kW) stock | |
| | |
| | #29 |
| Aktif Üye | Re: Bugün yaşadığım garip bir sorun?
Opel'in netine şikayet edipte cvp verilen ark varsa bizzat bana sölesin..insanı keriz yerine koyuyorlar!kendileri keriz o ayrı konu!!
|
| | |
| | #30 |
| SuPeRAnDRoiD Kayıt Tarihi: 28-04-2004 Yaş: 32
ne neti yaa, bırak allaaşkına. bizzat opel türkiye'ye şikayet mektubu yazmıştım, Opel'in kendi koyduğu şartlar ve kurallara göre başlıklara göre vs.. bir cevap bile vermediler.. nette verseler dünya tersine döner |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|