"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| SuPeRAnDRoiD Kayıt Tarihi: 28-04-2004 Yaş: 32
|
bugün araç muayenesini yaptırmak için göztepe'ye gittim, muayene fln yapıldı. arabayı kenara çektim, kapattım son imzayı attırdım geldim arabaya çalıştırdım. Gayet normal çalıştı, buraya kadar sorun yok. Sonra direksiyonu çevirmeye çalıştım, biraz dönüp kilitlendi, motorun ışığı yanıp sönmeye başladı (hani üzerinde motor işareti ve anahtar işareti vardır), direksiyonu kesinlikle çeviremedim. afalladım, motoru stop ettim kaputu açıp akü başlarına baktım normaldi. bindim çalıştırdım, ışık söndü ve gittim. ama aklıma takıldı, neden olabilir bu? önemli bir sorunun habercisi değildir inşallah ??? |
| | |
| | #2 |
| Delorean Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Şehir: İstanbul Otomobil: İnsallah bi gün
| Re: Bugün yaşadığım garip bir sorun?
bence arabayı bi servise götür check-up yaptır. ne malum köyü bişi çıkabilir. belkide pompayı bişi tıkamıştır sonra onu atmıştır. bilemicem |
| | |
| | #3 |
bende bilemiyorum, direksiyonu kilitlemesi garipti...
|
| | |
| | #4 |
| TELEKOMFOREVERAK | Re: Bugün yaşadığım garip bir sorun?
araçta immobilizer varsa anahtarı bi an tanımamış olabilir...bizim paliolarda çok oluyo o.direksiyon kitleniyo
__________________ |
| | |
| | #5 |
| @MdfyM@ | Re: Bugün yaşadığım garip bir sorun?
gercekten ilginc bir sorunla karsılasmıssın kesinlikle servise gotur bence arabayı
|
| | |
| | #6 |
hmm immobilizer var evet... o sorun çıkartmış olabilir, yok ya korkum yolda giderken yapması...
|
| | |
| | #7 |
| cortez Kayıt Tarihi: 25-04-2004
en iisi servise götürmek...
|
| | |
| | #8 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: 34 Yaş: 24 Otomobil: E93, RRS, GP, E30
bencede ben olsam hemen giderim yolda hızlı giderken lakkk diye kitlenirse aman aman düşünmesi bile kötü |
| | |
| | #9 |
| ~~ SpawnRuleZ~~ | Re: Bugün yaşadığım garip bir sorun?
abı servıse göturmek en ıyısı bı bılgısayara baglarlar hemen anlasılır neden sorun cıkardıgı...
__________________ ![]() 390 bg (287 kW) stock |
| | |
| | #10 |
| KANKA | Re: Bugün yaşadığım garip bir sorun?
en iyisi servise git...
__________________ ![]() |E39M5| |E46330| |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|