"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #21 |
| Aktif Üye | Re: Bende konilendim...!!!
Bmwmaniac: kamber ayarı nedir ? arabayı indirdin, amortisör taktın vb , (bazıları hatta yeni lastik takınca bile yapar hehe), kamber ayarın gerektiği gibi olmazsa ,negatif veya pozitif diye adlandırılır. lastik tabanının içe veya dışa daha çok basması,boylece lastik içten veya dıştan çok daha fazla aşınır. yani görüntü olarak şöyle olabilir: diyelim bu olması gereken : I------I. pozitif kamber : \-----/ Negatif kamber: /-----\ Boyle bişiler işte, anlatabıldımse ne mutlu bana |
| | |
| | #22 |
| Justin Timberland Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 24
| Re: Bende konilendim...!!!
anladim ok saol
|
| | |
| | #23 | |
| Aktif Üye | Re: Bende konilendim...!!! Alıntı:
iyi anlatmışsında hangi arabada kamber ayarı yapılıyo ki? standart araba üzerindeki parçalarda ayar imkanı yok.. en azından benim bildiğim astra seat cordoba ve pejolarda yok | |
| | |
| | #24 | |
| Eski ama aktif olmayanÜYE Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Bursa Yaş: 28 Otomobil: Ford Ranger 4x4 XLT 07
| Re: Bende konilendim...!!! Alıntı:
Arabaya Eisenmann Egzos da yapıcam komple.. Hele bir ithalata başlayalım görürsün o zmn 325i .. Arada senin stopları da çıkarırız.. Olm bu arada senin facelift ii ne oldu.. Ben ustaya sordum yaparım dedi.. Dergiyi bıraktım inceledi.. OK.. YAlnız git hurdacıdan e46 yeni kasa kaputu ve çamurluk bul 2 tane.. Ölee deli para werme.. Nasıl olsa onları kescez.. Kaputu 80 e bırakmıştık.. daha ucuza kapatırsın hasarlısını..
__________________ | |
| | |
| | #26 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
Bizim arabalarda Obencim.. Kamber ayarı negatif yöndedir arka lastiklerde. Ve (/) şeklindedir, ama çok dikkatli bakmadıkca belli olmayacak kadar azdır.. Z3 'lerde resmen bir F1 aracı kadar belirgindir..
|
| | |
| | #27 |
| Third Eye Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Yaş: 20
Ozan birde daha önceki kasalarda kamber açısı açıkça görülebilir şekilde belli... Sanırım e30 dan önceki kasa...
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|