"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Justin Timberland Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 24
| Bende konilendim...!!!
Arkadaslar sonunda bende konilerme kavustum.... koni amortisor takımı + koni yay yaptik simdi size bisi sorcam istediim kadar inmedi araba 1,5 santim daha iner zamanla dendi bana bu kadar inermi? ne kadar surer inmesi ? ? |
| | |
| | #2 |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004
| Re: Bende konilendim...!!!
Hayırlı olsun, yayların normal haline gelmesi zaman alabilir iner heralde daha..
__________________ Team VW |
| | |
| | #3 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 25-04-2004
Hayırlı olsun...güle güle kullanda.. koni yay nedir,ilk defa duyuyorum? Koni yay'damı yapıyormuş??? |
| | |
| | #4 |
saolun kit olarak alinca yayi falanda var bendeki yaylari yesil renkte... bakalim inecekmi daha |
| | |
| | #5 |
Bak bilmiyordum ben hiç bu koni yay mevzusunu..iyi oldu öğrendiğim.. çünkü hiç görmedim normalde koni yay..nereden aldın sen bu kit'i ve yaylar ayrı olarak satılıyormu? İnme konusundada pek fazla birşey bekleme derim..en fazla 1cm iner oda en iyi ihtimalle diyorum...bence inmesinede takma..araba zaten yol tutuyor artık..yere yakın olması sadece görüntü tabi görüntü senin için daha önemli olabilir..o zaman iş değişir.. |
| | |
| | #6 |
powershoptan aldim kutusu var iste bu sekilde takim olarak geliyormus ama ayri ayri satiyorlarmis genelde (orda varmidir baska bilemem) fiyatta anlastik iste istediin yayi sen sec dedi, bende zaten takim halinde gelmis die yayida koni aldim kutusundakileri... 3 - 4,5 cm dusuru diyodu katalogda netten baktim onleri daha cok, arkalari daha az indiriomus dediklerine göre ilginc geldi bana normalde arkayi daha cok basarlar die biliodum neyse alcalmazsada yol tutus felaket olacak sanirim donerken yagmur vardi pek test etme sansim olmadi ama yagmurda bile farkettim basmamama ragmen... |
| | |
| | #7 |
Anladım..sanırım onlar kit olarak satılıyor..neyse ben eibachlardan memnunum ama konide denemek lazım.. bu arada koni'nin farkını en iyi görebileceğin yer yagmurdur ama fazla abartma |
| | |
| | #8 |
lastiklerim yagmurda cok kotu, onun icin yagmurda bisey beklemiyorum |
| | |
| | #9 |
| Eski ama aktif olmayanÜYE Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Bursa Yaş: 28 Otomobil: Ford Ranger 4x4 XLT 07
Oben kaça aldın konileri.. Kaçlık aldın..
__________________ |
| | |
| | #10 |
| Aktif Üye | Re: Bende konilendim...!!!
hayırlı olsun, güle güle kullan 1 hafta - 15 güne kadar 0,5 cm 1 cm arasında yani gözle zor farkedilir şekilde biraz daha alçalır.. bana da öle olmuştu |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|