"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #21 |
| Freddy Kruegger Kayıt Tarihi: 19-06-2005 Şehir: Ankara Yaş: 22 Otomobil: BMW 3 18i e46
| onlar zaten yay orjınalınde dıye bılıyorum ben sımdıye kadar bı tane makaslı gormedım
|
| | |
| | #22 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 28-03-2008
|
resim kalkmış
|
| | |
| | #23 |
| SARMAN | bende baktığım tüm caddylerden biliyorum yok bildiğin yok makas araç amortisorlü eğer fabrika çıkışı makaslı ve makassız olarak üretiliyorsa bilemem ama baktığım hiçbir caddyde makas yok |
| | |
| | #24 |
| ahternativeاختر Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Yaş: 24 Otomobil: tdı
|
MOTOR 1.9 TDI 105 PS Cinsi: Dizel Hava besleme: Değişken geometrili turbo (VTG), intercooler Enjeksiyon tipi: Pompa enjeksiyon sistemi, doğrudan enjeksiyon Silindir sayısı: 4 Hacim: 1896 cc Çap x strok: 79.5 mm x 95.5 mm Sıkıştırma oranı: 18 : 1 Güç: 105 PS (77 kW)@4000 dev/dak Tork: 250 Nm@1900 dev/dak. Egzost emisyonu: EURO 3 Debriyaj: Tek kuru disk Azami hız: 166 km/h Dönüş dairesi çapı: 11.3 m Direksiyon: Yükseklik ve derinlik ayarlı, teleskopik, elektromekanik servo direksiyon Süspansiyon: Ön: Bağımsız askılı, McPherson süspansiyonlu, çift salıncaklı, teleskopik amortisörlü, viraj denge çubuklu Arka: Makaslı, sabit dingilli, amortisörlü, viraj denge çubuklu. Frenler: Ön ve arkada disk fren. Jantlar: 6.0 J x 15 Lastikler: 195/65 R 15 Yakıt deposu 60 lt
__________________ اختر اختر sevdaRlandım |
| | |
| | #25 |
| Farkımız Olmalı ! | ömer beni yanlış anlama da makasın ne oldugunu biliyorsun demi cidden yanlış anlama ilk baktıgında amortisot gibi bişeyler goze carpıyor ama aşşagı tarafa bakarsan 2 bakla halinde makasları görebilirsin![]() bu sınıfda sadece opel combo ve mercedes vaneo suspansiyonlu+yaprak yay kullaniyor.Digerleri makasli. hatta yanlışda hatırlamıyorsam ruhsatta da çift sıra kamyonet diye geçiyorlar.doblonunki bende kamyonet diye geciyor sanırım bu da bir tur kamyonet olacak.acıklayıcı oldum sanırım o bakımdan makaslara işlem yaptırman gerekiyor.gerek yok.bana sorarsan biraz masraflı ve cılgınca olur ama ince yanak lastik ve 17/18 jant dene derim.düşmüş gibi olur
__________________ ![]() 135 Hp Desem İnanma Artık 1.4Bar 160 Hp![]() Mesajı son düzenleyen metehandogan : 24-04-2008 - 02:22 |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|