"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Aktif Üye | aranan kanı buldum ama
eşime aldığım 106 yı body kitle donatmak istiyorum kim yardımcı olacak
__________________ EFSANELER ÖLMEZ SADECE ŞEKİL DEĞİŞTİRİR |
| | |
| | #2 |
| Aktif Üye | Re: aranan kanı buldum ama
arkadaşlar bir yardım istedik hiç tık yok eşim beni boşıycak bir akıl verin intenet sitesi falan önerin
| | |
| | #3 |
| AOVGFG Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 29 Otomobil: uçar gider
| Re: aranan kanı buldum ama
body kit yaptırmaya örnek olsun diye mi site istiyorsun? Yoksa body kit yapan yerin sitesini mi istiyorsun? Resim istiyorsan bol bol buluruz. Ustaya götürürsün aynısını yapar. Yok yapan yerden bahsediyosan, genelde sanayilerde çalışan fibercilerin web sitelerinden önceden yaptıkları araçlardan başka örnek göremezsin. ama dediğim gibi beğendiğin bi aracın resmini götürürsen aynısını yapar. Veya kafandakini iyi anlatabilirsen onu da yaparlar. |
| | |
| | #4 |
| SuPeRAnDRoiD Kayıt Tarihi: 28-04-2004 Yaş: 32
ucin yahu, nasıl oluyorda aynısını yapabiliyorlar? bire birmi yani? kaça çıkıyor böyle bir kit?
|
| | |
| | #5 |
| AOVGFG Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 29 Otomobil: uçar gider
walla ustanın marifetini tarif etmek zor, nasılını bilmiyorum ama yapıyolar işte ![]() hatta olaya yorum katıp "burası güzel değildi, ben de böyle yaptım" da diyebiliyolar ![]() fiyat konusu yaptıracağın malzeme miktarına ve ustanın işçilik kalitesine göre değişir elbet. Güncel fiyatlardan pek haberim yok ama düzgün bir komple body kit için 1 milyar civarı bi para harcaman gerekir diye tahmin ediyorum. |
| | |
| | #6 | |
| I`m The 6th Element....™ Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 29 Otomobil: Corsa
| Re: aranan kanı buldum ama Alıntı:
euheuheueheuheuheuehuehueheueuehu
__________________ | |
| | |
| | #7 |
Daha Agresİf Dursun Farkli Olsun İstİyor Neden Anlamadim YariŞÇimi Olacak Ne Benİm İstedİĞİm HİÇde 106 UĞraŞmadim Kİ MaŞbİyel Kanat KaŞ Çelİk Jant Topuzlar Falan
| | |
| | #8 |
Bİrde İstanbulda Alman Kasa Fordum İÇİn Modİfİye ParÇasi Bulamiyorum Nerde BulacaĞimi Bİlen Varmi
| | |
| | #9 |
| Une Dernière Danse... Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Şehir: Acıbadem Otomobil: BMW 650i - Audi S4 Cabriolet
Alman kasa forddan kastin nedir ? Turkiye'deki fordlarin %80'i alman
__________________ BEŞİKTAŞ J.K. :: VALENCIA C. de F. |
| | |
| | #10 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 17-05-2004 Yaş: 22
arkadaslar fiberciye tamponu yaptırırsınız ama nasıl??? eğer adamın elinde istediğiniz tarzda kalıp yoksa kalıp cıkartır buda +500 milyon olur. ama istediginiz tarzda varsa en fazla 300 milyona örnek olarak ön tamponu alırsınız. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|