"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Member | Arabasında Tv dvd olanlar bakabılırmı?
Arkadaslar bı kac konuda bıseyler sormak ıstıyorum msn adresını yazabılrımı acaba konuya dvd turu tv taktıran arabasına...
|
| | |
| | #2 |
| wild wide bang :) Kayıt Tarihi: 18-02-2008
|
ya kardeşim yeter be fuara araba hazırlıycak gibi her gün şu olurmu bu mu o mu kaç tane tırt konu açıyosun hususi oto müzik görüntüleme konusu var gir o konuya yaz forumun arama butonu var açılmış konular var bi konunda makara geçtik diye her konunda aynı olayı bulamazsın forumu da adam gibi kullan
__________________ Hayata pause ... |
| | |
| | #3 |
| Member |
tmamada kardesım sanane be ınsan gıbıbısey soruyoruz ınsan gıbı cevab ver 2dakka ıykı bende once uye olmusun sıteye kral sanıyosun kendını galıba
|
| | |
| | #4 |
| ![]() sor hadi çok merak ettim zaten ne soracağını arabamda var dvd in dash player kullanıyorum
| | |
| | #5 |
| Member |
sorum bı dvd tv gıbı bısey gordum bı arabada hem yolbılgısayarı hemde muzıknılıyıp klıp ızlıyebılıyor fılan ole bı alet fıyatı nekadardır?bıde tv ızlemek ıcın ayrıyetten anten gıbı bı malzememı lazım?
|
| | |
| | #6 |
|
bak öncelikle şu konuda bi anlaşalım burası bi dükkan toptancı yedek parçacı aksesuarcı filan değil aklında burası ile ilgili öyle bi düşünce varsa hemen onu unut sonra soruna gelince o ürünler marka ya göre değişir fiyatı 700 ytl den başlayıp 2-3 bin ytl ye kadar devam ediyor sonra cihazın içinde tv tuner yani tv alıcısı var ise tv izlemek içinde bir adet oto tv anteni alıyorsun onun fiyatı ne kadar bilmiyorum bu ürünlerin fiyatını araştırmak için internette online satış yapan birsürü site var google ya oto teyp filan yaz birçok site bulabilirsin
| | |
| | #7 |
| Member |
eyv. agbı saolasın ya her konu acısımda sankı dusmanmısım gıbı cevap werıosunuz anlamıyorum ondn bu tepkımdı kusura bakma...
|
| | |
| | #8 |
| --- Kayıt Tarihi: 14-05-2006 Şehir: . Otomobil: .
|
Sence neden cevap vermiyorlar? Boş konular açıyorsun çünkü genel bilgiler almak istiyorsun bu bilgilerde forumda zaten mevcut ama araması zor geliyor direk konu açıyorsun. Arama bölümünü kullan.
__________________ |
| | |
| | #9 |
| Name : Erhan |
Daha dün film hakkında konu açtığında forumun search butonunu kullanmanı tavsiye etmiştim. Yine aynı şeyi yapmışsın. Çok enteresan gerçekten, Film Hakkında? |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|