"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| i turned my hair again Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Ankara Yaş: 28 Otomobil: 99 Nissan Pathfinder
| Re: Arabalarımızn az yakması için modifiye
çalışan bir araçta aküyü çözersem araç çalışmaya devam etmezmi? bu alet tam olarak ne iş yapıyor ben anlamadım. yakıt tüketimini düşürmek için yapılması gereken düşük devirlerden yüksek tork almaktan geçer bunun için sıkıştırma oranlarının arttırılması gerekir. örneğin strok boyunun uzaması gibi. ciddi bir motor modifikasyonunua girer bu tip uygulamalar.
__________________ Yurtta Sulh, Cihanda Sulh! |
| | |
| | #12 | |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 23-05-2004 Yaş: 24
| Re: Arabalarımızn az yakması için modifiye Alıntı:
etmez. Bziim arabanin aku bozulmu$, araba giderken birden durdu.. cali$tiramadik $ehirlerarasi bi yolda aptal bi $ekilde kalmi$tim eski arabamla.. Sonra toyota servisine cektik.. orda aku $arj edildi tekrar yola ciktik...
__________________ | |
| | |
| | #13 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 22-12-2004 Yaş: 22
para tuzagııııııııı ))))))
|
| | |
| | #14 |
| Cem the NAFTALIN SLAYER Kayıt Tarihi: 21-10-2004 Yaş: 38
Diger yakit ekonomisi saglayicilari gibi para tuzagi buda
|
| | |
| | #15 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
Modifiye diye bakarsak, iyi bir filtre sistemi pedala altında yumurta varmış gibi bastığımızda daha az benzin harcamasına sebep olmaz mı? |
| | |
| | #16 |
| onuratör | Re: Arabalarımızn az yakması için modifiye
killiongroad +1 iyi bir design egzost sistemiyle beraver daha hoş olur gaza fazla basmazsınız 4000 dd de vites degistirirsiniz tasarruf ettiginizi hissedersiniz ben belki inanmazsınız ama 1 depo benzin (bizim palioların deposu 48 lt) ile 1 ay boyunca kullanıyorum
__________________ 1.3 RUSTY |
| | |
| | #17 |
| Ophell Member | Re: Arabalarımızn az yakması için modifiye
Yukarıdakinin mantığı doğru hatta en basit kimyada bile öğretilir pillerde de aynı şey geçerlidir. Dikkat ederseniz rechargeable pillerde bile belirli bir yeniden şarj olma kapasitesi vardır çünkü 36 64 gibi yüzdeler pillerde de zamanla değişir ve artık pil enerjisini eskisi kadar uzun süre tutamaz hale gelir. Akü için de mantıklı.
|
| | |
| | #18 |
| Atom Ozan Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 26
chip yazdırabilirsin
__________________ Est sularus oth mithas! |
| | |
| | #19 |
| Cem the NAFTALIN SLAYER Kayıt Tarihi: 21-10-2004 Yaş: 38
Carvia alip takacaginiza altornatorun makarasini daha kucuk capli ve hafif bir tane il degistirebilirsiniz.
|
| | |
| | #20 |
| 34-YGJ-59 | Re: Arabalarımızn az yakması için modifiye
anı fren yapmaktan mumkun oldugu kadar kacının. yol bılgısayarı olan bır arabanız varsa anlık yakıt tuketımını acıp yolda gıderken anı fren yapın. tuketımın arttıgını goreceksınız. sehır ıcınde dur kalklarda bıraz mesafelı takıp edersenız anı fren yapmak zorunda kalmazsınız. buda yakıtı az harcamanızı saglar. anı gazlamalardan kacının. ılk yuklenmenızde bırden yakıt akısına sebep olursunuz kı bu akıs 1.6 motorlu bır aracta 30-35 lıtre / 100 km gıbı bır rakama gelıyor. yanı anı bastıgınız gıbı yuklu devam edersenız 100 km boyunca arabanız 100 km de 30 lıtre benzın harcar. arabanıza tam zamanlarında ve eksıksız bakım yaptırın. bakım bır arabanın can damarıdır. duzenlı ve dıkkatlı bır bakım arabanın ılk gunku gıbı calısmasını saglar. rahatlatılmıs egzos ve rahatlatılmıs hava emıs sıstemı aracınızın daha rahat devırlenmesını saglayacagı ıcın gaza basıs perıyodunuzuda dusurur. yanı daha rahat yuruyen arabada gaza daha az basılır. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|