"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| çaylak mode 10 Kayıt Tarihi: 18-09-2008 Şehir: istanbul Otomobil: Tofaş Şahin
|
Arkadaşlar.Bir İki ay önce arabamı çarşıda bıraktığımda 2 kapısını birden anahtar tarzı bir cisimle cizilmiş buldum.ince pasta cila denedim ama fayda etmedi.fakat cok kücük noktaları zor da olsa kapattı.ama fayda etmiyor. sizin onerilerinizi almak isterim.bu arada rütüş olayından da uzak durmak istiyorum.Ayrıca autoking var yakınlarımda duyduğuma gore sigorta karşılıomuş masrafı.boya hasarı kapatma tarzı bi bölüm vardı.bölgesel boyuyolar.tavsiye eder misiniz? Resimler: ![]() ![]() ![]() yardımlarınız icin şimdiden teşekkürler. |
| | |
| | #2 |
| HKS bluewolf :) Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
|
auto king halleder kaskonla anlaşması varsa bi baktır hepsini kapatamayabilirsin kac cm2 boya yapacaklarına göre değişir biama müşteri memnuniyeti açısından yaparlar herhalde
__________________ |
| | |
| | #3 |
|
hmm.saol abi.peki onların uygulayacağı işlemde boyanın sırıtma payı varmıdır?
|
| | |
| | #4 |
| HKS bluewolf :) Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
|
garanti vermek gibi olmasın ama benım metalik siyah aracıma yaptıkları lokal boyayı anlamak zor ustune simli bi boya olduğu ıcın dahada dıkkat ettıler ama her ne kadar ıyı iş cıkarsalarda cok cok dıkkatlı bakınca belli olabilir buda takılacak bi durum değil ama baştan memnun kalmazsam bır daha yaptırırım imajını ver son olarakta hasarsızlık indirimin bozulmadıgını tastik ettir eger masraf kasko bedelinin yuzde bılme kaçını gecıyorsa hasarsızlıgını bozabılır buda benım arac ıcın 700 gıbı bıseydı
__________________ |
| | |
| | #5 |
|
ok abi cok saol.gercekten cok yardımcı oldun
|
| | |
| | #6 |
| Member Kayıt Tarihi: 06-05-2004 Yaş: 23
|
ne büyük şerefsizlik başka bi insanın arabasına zarar vermek sanki kolay alınıyo araba gider yapmak istiyosan sileceklerini kaldır yeter çizmek nedemek yahu geçmiş olsun |
| | |
| | #7 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 05-01-2005 Yaş: 30
|
Hem çizik çıtaların altında, hemde araban beyaz, rötuş yap gitsin, kendin bile göremezsin dibine girmedikçe emin ol. Lokal boyayla falan hiç uğraşmam ben olsam. Çiziği boya seviyesine kadar bir kaç kat doldur, sonra ince zımparayla sıfırla, üstüne pasta cila atınca elinde yatkınsa yakından bakınca çok az belli olur, ayakta durduğun yerden farkedemezsin, birsüre sonrada zaten varlığını unutursun. Zımparanın çok ince olmasına dikkat et ama, yoksa zımpara çiziklerini pastayla geçirmen çok zor olur. Mesajı son düzenleyen maxrpm : 21-09-2008 - 01:01 |
| | |
| | #8 |
| ZugoR |
Kaskon varsa yaptır en ufak çizikte bile gidiyor amcam sigortacı
__________________ www.otvyehayir.com |
| | |
| | #9 |
|
yardımlarınız icin cok teşekkürler.
|
| | |
| | #10 | |
| Airbrush custom paint Kayıt Tarihi: 02-09-2008 Şehir: istanbul Otomobil: ısuzu d max
| Alıntı:
| |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|