"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004
| Re: Accord 2.4 Modİfİye Yardim
accord 2.4 almısın kardes sanayi susturucumu takıcan maliyet artar falan diye dusunuyosun? ne alıcaksan aracın icin yapılmıs olanını al hic ugrasma biraz tuzlu olabilir fakat en rahatı ve verimlisi oyle olur..bence deger 2 katı para veriliceksede deger.. bide komple hava filtresi yerine komple egzos olucaktı heralde headersten baslayarak cift gidiyosa boru o zaman cidden maliyetli olabilir..
__________________ Team VW |
| | |
| | #12 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 08-05-2008
|
2.4 Accord'u beyin programı değiştirilmeden yapılan hiç bir modifiye araca extra bir katkıda bulunamıyor maalesef. Üstelik sonradan takılan direk hawa filtresi araç performansını çok az da olsa olumsuz etkiliyor (bizzat denedim). Kaldı ki Beyin Programını Japonyadan getirildiğini ya da ÇOK ÇOK ABARTILI FİYATINA Rağmen Mutluhan'dan MUGEN beyin takıldığını warsayalım;türkiyeye gelen tüm 2.4 accordlar otomatik şanzıman we standart hali bile 100.000den sonra hafif hafif titretmeye başlıyor,bu şanzıman modifiye kaldırabilecek derecede değil. İşin aslı bu maaselef. motor modifiyesi yerine spor yay + amortisör (MUGEN kit anormal ötesi yüksek fiyatla satılıyor MUTLUHAN Honda'da,bunun yerine Koni Amörtisör kiti daha ucuz) we 18inç jantlar ile bir adet direk hawa filtresi gayet de güzel etki yaratır hem sende hem de dışarıdan bakanlar üzerinde. |
| | |
| | #13 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 27-10-2006 Yaş: 33
|
çok doğru bir yorum. herşeyiyle çok beğendiğim halde Accord 2.4 almamış olmamın tek sebebi budur. otomatik şanzıman ve modifiyesinin imkansıza yakın olması. o kadar sportif ve yırtıcı görünüşünün ardında, 190 hp olan gücünü misal 205 hp yapmak için bile gerçekten tabiri caizse kıçını yırtmak gereken bir araba. üzücü ama gerçek.
__________________ RICA Tuning Mesajı son düzenleyen SVT5 : 06-06-2008 - 14:33 |
| | |
| | #14 | |
| TeamRS Kayıt Tarihi: 30-05-2005 Yaş: 21
| Alıntı:
Type r a K24 atmışlardı araç şu anda 310 hp. accord motoruyla melez bir motor yani. | |
| | |
| | #15 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 27-10-2006 Yaş: 33
| Alıntı:
__________________ RICA Tuning | |
| | |
| | #16 |
| HKS bluewolf :) Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
|
bugun cogu konuda bi type R geçti
__________________ |
| | |
| | #17 |
| OZT50 Kayıt Tarihi: 30-04-2004 Yaş: 20
|
arkadaşlar peki kn açık hava filtresi takılmış 2.4 accorda sebring ya da remus son susturucu takılsa güzel bir ses alınabilir mi? ayrıca 2.4 accordların egzos çift çıkış olduğundan çift sebring ya da remus takmak zorunlu mudur?
__________________ sinanozt |
| | |
| | #18 |
| beni unutmaın geri döncem Kayıt Tarihi: 17-01-2008 Şehir: - Otomobil: -
|
paran varsa arabayı komple MUGEN MOD yap
__________________ '' BİR SANA DOYAMADIM BİRDE SABAH UYKUSUNA ''! |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|