"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 01-06-2004 Yaş: 24
| Accord 2.4 Modİfİye Yardim
Arkdaşlar peki ben şimdi komple hava flitresi ve son susturucu takıcam araca (işin kötü yanı çift egzoz olması maliyet artıcak) sizce bunları ne marka ve ne model tercih etmeliyim görüntüsü hoş,sesi güzel ve motora verimli olmasını istiyorum (çokmu istedim acaba ) biraz yardım lütfen
|
| | |
| | #2 |
| MAZDA 3 | Re: Accord 2.4 Modİfİye Yardim
bence takma derim. güzel bi egzoz olayına gir. yakıt sarfiyatı senin gazabastıgın kadar artıcaktır. tabi ses almak içinde mecburen basıcan ![]() filtre die ısrar ediosan kaliteli bi modifiye shop a git we parana kıyıp en iyisini yaptır. Bence... |
| | |
| | #3 |
| Senior Member | Re: Accord 2.4 Modİfİye Yardim
egzoz da ses istiyosan kesinlikle remus fakat birazda performansa katkı sağlasın diyosan supersprint derim
|
| | |
| | #4 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 21-05-2004 Yaş: 28
| Re: Accord 2.4 Modİfİye Yardim
kardeşim canım accord u ziyan etme derim...
|
| | |
| | #5 |
| Not a car for novice.. | Re: Accord 2.4 Modİfİye Yardim
bende once bi kendini tanıt derim |
| | |
| | #6 | |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 30-05-2004 Yaş: 26
| Re: Accord 2.4 Modİfİye Yardim Alıntı:
| |
| | |
| | #7 |
| ToyotaRacingDevelopement | Re: Accord 2.4 Modİfİye Yardim http://www.hondatuningmagazine.com/f...01_800x600.jpg resimdeki gibi mugen on tamponda hoş olur ya ben link vermesemde resmi yuklesem? nassı yapicam ya .. hay bole link de weririm ama resimi koymak istiyorum ya
__________________ ---------------------------------------------------- HumanAtSight,MonsterAtHeart |
| | |
| | #8 | |
| Member Kayıt Tarihi: 06-05-2004 Yaş: 23
| Re: Accord 2.4 Modİfİye Yardim Alıntı:
yapma abi accord nasıl modifiye edilir varya egzoza gelince supersprintin seside güzel motora katkısıda olur | |
| | |
| | #9 |
| Damned in Black Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 23
| Re: Accord 2.4 Modİfİye Yardim
__________________ i'll suffer in your sea your ocean bleeds into me i'll fall through your endless sky but never, ever cry wounded by your cruelty yes, i'll suffer in your sea |
| | |
| | #10 |
| ToyotaRacingDevelopement | Re: Accord 2.4 Modİfİye Yardim
saol dumb... nası yaptın?
__________________ ---------------------------------------------------- HumanAtSight,MonsterAtHeart |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|