"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Model&Dragger Kayıt Tarihi: 03-06-2007 Yaş: 24 Otomobil: F7R
|
arkadaşlar iyi bayramlar öncelikle ![]() bu resimdeki 3 led'in yanyana olan ampülleri arabamın iç aydınlatmasında sarı olanların yerine kullanıyorum fakat sürekli yanıyor,bozuluyor.3-4 kere değiştirdim bıktım artık değiştirmekten.hayır kendisi bişi değil 2 ytl ama sök tak bıktım elektrikçimede taktırdım yine aynı...orjinal sarı ışığı takınca sorun yok.benim size danışmak istediğim bunların kalitelileri nerde satılıyor yada hangi sitede? Türkiye'de satan biyer bulamadım ben,nettede bulamadım... teşekkür ederim ![]()
__________________ F7R
|
| | |
| | #2 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 07-02-2007
|
acaba bunları kullanmadan önce direnç bağlamak sorununu çözer mi ki? bir elektrikçiye gidip bunlara göre direnç alıp deneyebilirsin |
| | |
| | #3 |
|
direnç koyarakmı bağla diyim elektrikçime yani...o zaman fanusu olmadanmı kullanıcam ledleri arkadasım?
__________________ F7R
|
| | |
| | #4 |
| Cabin Crew Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Saitama / Japan Otomobil: Clio Sport | VDA 99
|
eğer led istiyosan karaköyde isklenin arkasında var ledciler. bende böle bişi yaptırcam. uçakların tuvaletinde var 3 tane bunun gibi bişey. içinde 5 tane led var birazcık değişik ama. süper aydınlatıyo hehheh
__________________ |
| | |
| | #5 |
|
izmir
__________________ F7R
|
| | |
| | #6 |
| ZugoR |
İnternetten bulunur inş. güncel tutalım bende alırım
__________________ www.otvyehayir.com |
| | |
| | #7 |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006
|
basınsitesinde gördüm arabayı ozan çok güzel olmuş maşallah |
| | |
| | #8 |
|
sagol kardesim yeni acılan dukkandamı gordun.devlet hastanesi sokagında?
__________________ F7R
|
| | |
| | #9 |
|
bu arada internetten satılanlara baktımda bi cacık yok bi elektronikçiye gidip yaptırmak en iyisi sanırım.dediğiniz gibi....şu resimdeki gibi 9 ledli ![]() bütün arabayı bembeyaz yapsın ehehhe
__________________ F7R
|
| | |
| | #10 |
| -SNAKE- |
valla ben 5 ytl ye ankaradan aldım sağlam 3 aydır kullanıyorum senin araçta bi sorun olmasın o ledler 5W-10W arası senin orjinal ampülün belki daha yüksektir.
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|