"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #41 |
| Senior Member | Re: 136 hp den 150 hp ye
ciddi paralar harcamıycam diyorsan bi filtre bile psikolojik olarak 10hp artış sağlıyor zaten.şahsen bende öyle oldu
__________________ ![]() |
| | |
| | #42 |
| -SNAKE- | Re: 136 hp den 150 hp ye
best serviste her marka araca hizmet var mı bir de benim araç daha önceden prestij servise gidiyomuş bileniniz var mı iyi mi kötümü.
|
| | |
| | #43 |
| TeamRS Kayıt Tarihi: 30-05-2005 Yaş: 21
| Re: 136 hp den 150 hp ye
best servis modifiye yapıyor o konuda yardımcı olacaklardır.
|
| | |
| | #44 |
| Full Metal Jacket | Re: 136 hp den 150 hp ye
Beste gittiğinde mutlaka ne yaptırmak istediğini değil,istediğin gücü ve bütçeni söyleyeceksin.Bütçene göre neler olabileceğini söyler.
__________________ |
| | |
| | #45 |
| PaRaDoX Kayıt Tarihi: 18-07-2005
nası bi cevaptır o öyle ya adam istedigini yapar isterse 150HP ye çıkartır isterse 50HP ye düşürür. de boyle cevap yazılmaz birisine. tamam seninde yorum yapma hakkın war bence yapma falan diye ama böyle bodoslamasına soylenmez ki adam yardım istemiş en dogal olarak sitenin adına yakışacak şekilde.. ama ona sitenin ADINA YAKIŞMAYACAK ŞEKİLDE cevap wermek hepmizin uye oldugu bu yere ayıp etmektir... oyuzden biraz daha pozitif olalım lutfen... bu arada TOLGA- araban hayırlı olsun umarım istedigin degerlere az masrafla ulaşırsın |
| | |
| | #47 |
| Mondiq Kayıt Tarihi: 03-05-2004 Yaş: 30
Merabalar, Benim de 97 model Mondeo'm var. Ve benim düşüncem 136 hp'lik zetec motorun bazı 200+ hp'lik motorlardan daha çok zevk verdiği yönünde (mesela S70 T5..) Benim araba 130.000 km'de, kat. iptali dışında tamamen standart motor ve G-tech ile 9sn altında 0-100 değerleri görüyorum. (Tekerler standarttan biraz küçük.. orjinal tekerlerle de fabrika verisi olan 9.5sn'leri hala görebiliyor.) Yani en azından benimkinin gücü kesinlikle hala yerinde, ayrıca iyi bakıldığı zaman standart bir araba motoru max performansını 100.00 km'lerde verir. Daha sonra düşmeye başlar. Arabada şu anda koni+AP yaylar var, bir de 16"OZ jant.. bunlar dışında standart. Bence sportif sürüşü seven birisi için de ilk yapılması gereken amortisörleri değiştirmek! Özellikle bu tip konforlu sedanlarda. Benim tavsiyem Tolga, motorla birlikte kesin güzel bir yay+amortisör de tak.. Pişman olmazsın ![]() Ben de arabaya daha fazla masraf yapıp yapmama konusunda oldukça kararsız kalıyordum. Ama açıkçası başka arabalar denedikçe ve yeni arabaları gördükçe (veya yolda 100+ytl'lik arabaları geçtikçe) bu arabaya biraz daha masraf yapma şevki geliyor. Sonuçta bir arabanın piyasadaki fiyatı ona diğer insanların verdiği değerdir; sen ise farklı sebeplerden dolayı daha fazla değer veriyor olabilirsin. Mesela benim arabayı 10 sene önce sıfır almıştık, o zamandan beri bizim ailede; 2 sene önce ben aldım. Bu bir sebep olabilir.. Sanıyorum bu 240hp Mondeo Oktaykanlar'daki değil mi? Onun gibi ikinci bir araba yoktur heralde |
| | |
| | #48 |
| Rs Kayıt Tarihi: 29-09-2005 Şehir: İstanbul Otomobil: Sierra 2lt modified
Evet o mondeo nun sahibide forumdan ![]() Oktaykanlar yaptı müsterisine Tr'de tek mondeo |
| | |
| | #49 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 13-06-2005 Yaş: 22
| KARDEŞ BEN BU KONUYU YENİ BULDUM 93 FORD MONDEO ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM ÖGRENCİYİM BU KONUDA SEN UZMANSIN BENCE BANA YARDIMCI OLURMUSUN TAVSİYE EDERMİSİN BU ARABAYI 7000 YTL DEDİLER BENDE FAZLA PARA YOK TAVSİYEN NE OLUR ALAYIM MI ALINCA MODİFİYE YAPACAM BİRAZ MOTORDA FALAN DEGİŞİKLİK YAPCAM BİRDE İÇİNDE YANİ İÇ AKSAM OLACAK DIŞARDAN STANDART DURACAK GİZLİ CEVHER OLSUN İSTİYORUM KARDEŞİM ELEKTRONİKTEN ANLAR İÇİNE ŞİFRELİ KONTAK PC İLE KUMANDA EDİLEBİLİR KLİMA EKSOZ VS ŞEYLER DÜŞÜNÜYORUZ MOTORADA BİRAZ GÜÇ 136DAN 170BG GİBİ YARDIMCI OLURSAN SEVİNİRİM
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|