"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #21 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 02-08-2006
| Re: 136 hp den 150 hp ye
Bende bu arabaya ne masraf yapıcaksın ne gerek var zihniyetinden bıktım usandım.85 model ae86 var 50 milyarım olsa hepsini harcarım hiç önemi yok zevk benim.İzmirde marutiye turbo yapılıyor ufak bir eksiği kaldı.Yapılmayacak diye bir şey yoktur formülüde basittir: para+zaman+adam akıllı usta ve doğru parça seçimidir.Seninde aracına mutlaka parça vardır verim alınır. Ancak benim tavsiyem ilk önce kompresyon oranlarını ölçüp aracının fabrika değerlerine ne kadar yakın olduğuna bakman,gerekirse motoru sıfırlarken modifiyede edip temiz sorunsuz bir iş çıkarmanı dilerim.
|
| | |
| | #22 |
| Facelift Operator Kayıt Tarihi: 09-06-2005 Yaş: 28
1998 Ford Mondeo MK2 GHIA Arabanın parça listesi: 11.5:1 JE forged piston Eagle billet conrods with arp bolts Balanced crankshaft Big valve conversion H/D valve springs Race cams Bronze valve guides Oversized mechanical followers Titanium retainers Alloy adjustable cam pulleys Jenvey individual throttle bodies OMEX Standalone ECU 480cc pico injectors Mocal 19 row oil cooler with sandwich block 3/4 BSP Supersprint headers 70mm full stainless steel exhaust MSD coil pack MSD 8.5mm wires B&M short shift Mondeo MK3 gearbox kit Quaife LSD SPEC racing clutch with lightweight flywheel Koni sport suspension kit with 40mm springs V6 mesh grill MK3 300mm brake conversion Rear brakes converted to disc 253mm Goodridge steel braided hoses Ate superblue brake fluid Custom made oil catch tank Elliot clubman tachometer 10,000rpm Mocal aeroquip 52mm oil pressure/oil temperature gauge 17” kyowa racing wheels Silverstone ftz sport evol-8 tires TOTAL COST = 8.000-15.000 $ en az bu aralıkta tutar bu mod işlemlerinin tümü 15.000 $ da yatırılmaz yani bu arabaya mod yapılmamış baştan sıfırdan araba yapmışlar değişmedik ne kalmış ki. ha zewk sadece eski model mondeo kasası altında bi canawar yaratmak için çok yüksek bi miktar
__________________ |
| | |
| | #23 |
| '95 | Re: 136 hp den 150 hp ye
14HP..Çok da fazla bşi deil..Bence ilk önce kompresyonunu ölçtür,fabrika çıkışı toleranslı değerleriyle karşılaştır bakalım sonuç ne olacak.Kompresyon değerlerin,motorun ne kadar sağlıklı olduğunu gösterecek.Motorda problem varsa,önce bu problem giderilecek,yoksa girişeceksin Komple egzos,güzel bi filtre sistemi,port polish,blueprinting işlemi,kapak taşlama,belki kapağı işletebilirsin,performans bujiler,dereceli egzantrik vs..
__________________ Skyline GT-R |
| | |
| | #24 | |
| TeamRS Kayıt Tarihi: 30-05-2005 Yaş: 21
| Re: 136 hp den 150 hp ye Alıntı:
![]() ayrıca bilmediğin bir motor hakkında da konuşma bence | |
| | |
| | #25 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 20-05-2006 Şehir: istanbul Otomobil: "09 red lancer
fordçuların kralı geldi nası modlanıyo anlatır kendisi ![]() |
| | |
| | #26 |
| TeamRS Kayıt Tarihi: 30-05-2005 Yaş: 21
hehe est. ![]() ama st170 silindir kapağı ve güzelinden bir turbo ile 550 hp civarında güç alanlar var bu motorlardan. bi kere focus wrc de kullanılan motorun ta kendisidir. |
| | |
| | #27 |
| where is the party | Re: 136 hp den 150 hp ye
lafla mod ne güsel yaw.ben yapılamaz demedin verimli olmaz dedim bu kısma dikkat. nasılsa sanal alemdesiniz ya sallayın meydan geniş
__________________ |
| | |
| | #28 |
he birde eski olan fakat az çok efsane olan bi araçla ilgilenilir mod yapılırsa gerçekten ilgi duyulur ve zevk uyandırır
__________________ |
| | |
| | #29 | |
| megane sedan power Kayıt Tarihi: 05-08-2005 Yaş: 23
| Re: 136 hp den 150 hp ye Alıntı:
buna o.k | |
| | |
| | #30 |
bide eski ama az çok efsane olan bi araba zevk ve ilgi uyandırır. bu kısatasın gözetilmesi çok mantıklı olacaktır kanatimce. saygılar
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|