"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| lfs's ™∂яιƒт кιηg® | Tabi olm, of bre elezyon kestir elezyon ![]() şanlıurfa hıdırs da taktkmı ![]() Kolay performans elde etmek için şayine; üst kapak taşlama, kat iptali, performans bujileri vs gibi şeyler ekliyebilrisinz unutmadan
__________________ ![]() |
| | |
| | #12 |
| Member Kayıt Tarihi: 05-01-2008 |
herkse tşkler.
|
| | |
| | #13 |
| wild wide bang :) Kayıt Tarihi: 18-02-2008 |
filtre mi açık mı ? karbüratörlü araca açık hava filtresi takıyoruz yani ?
__________________ Eskiden altını çizdiklerimin .. Şimdi üstünü çiziyorum |
| | |
| | #14 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: 34 Yaş: 24 Otomobil: E93, RRS, GP, E30 |
sen ne anlarsın muğlalı |
| | |
| | #15 |
| Member Kayıt Tarihi: 05-01-2008 |
antmodunda dediği gibi kolay sıfır çizcem bunlar işimi görmesmi??
|
| | |
| | #16 | |
| iyi değil, çok iyiyiz!! Kayıt Tarihi: 23-07-2004 Şehir: istanbul Yaş: 25 Otomobil: 98 Kırmızı Sedan VTİ | Alıntı:
)
__________________ it's second love.(NVR FRGT U!34EPH43) | |
| | |
| | #17 |
| Rs Kayıt Tarihi: 29-09-2005 Şehir: İstanbul Otomobil: Sierra 2lt modified |
Karbüratörün üstüne direk filtre monte ediliyor zaten yatık ve dik weber uygulamalarında filtre hep acıktır.
|
| | |
| | #18 | |
| lfs's ™∂яιƒт кιηg® | Alıntı:
![]() Alayına gider zuhahah
__________________ ![]() | |
| | |
| | #19 |
| Bu AşK hİç BiTmEYecek !! Kayıt Tarihi: 08-05-2008 Şehir: Ankara Otomobil: efsane Serçe |
aynı soruyu bende sormuştum.serçeye performans açık hava filtresi diye. aldığım cevap:gaza ilk asılmada yüksek ses ve rahat nefes alma. bu arada atmosferik motorlarda performans eksozda hiçbir işe yaramıyor bunuda belirteyim. Mesajı son düzenleyen efsaneSerce : 10-05-2008 - 17:37. |
| | |
| | #20 |
| PASHA Kayıt Tarihi: 22-11-2006 |
way bee , millet aşmış |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|