"Caddelerden Pistlere" | |
| |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Member Kayıt Tarihi: 05-01-2008 | 131 yardım tofaş 131 e açık hava filtresi,kilitli defransiyel takarsak performans açısından yararlı olurmu.bi parçada olsa hızlanırmı |
| |
| | #2 |
| steer with me! Kayıt Tarihi: 08-06-2005 | filtre sesini güzelleştirir ama kilit stock motorla bi işine yaramaz.. (bu arada kilit nerden bulacaksan bana da bi çıtlat )
__________________ İMZAM YOK. PARMAK BASSAM? |
| |
| | #3 |
| mike Kayıt Tarihi: 16-08-2004 Şehir: ist Yaş: 23 Otomobil: kanguru | filtre tofaş'ta ses vermez kilit varsa bana da haber ver |
| |
| | #4 | |
| 01 HS 060 ~ 01 PJ 698 | Alıntı:
neyse bunu geçelimhava fitresini taktır yada taktırma bişi deişmez bence kilitli diferansyelde cok zor.eğer bulursan çipli 131 falanda vardır diye düşünürüm
__________________ Şehrin İçindeki Tüm Makas Atanları Ve Onlar Kadar Ne Kadar Varsa Hepsinin . . . | |
| |
| | #5 |
| lfs's ™∂яιƒт кιηg® | arkadaş 131'i yarmış
__________________ Özge S4F4 ile ewlensin fun club ![]() Eski nick Ouzcan07 |
| |
| | #6 |
| Midnight Militia | Sadece filtre ile aracın performansında bir değişiklik olmaz. 131 Mirafiori kilitli defransiyeli aracına sorunsuz takılabilir ama onunda hızlanmayı direk etkileyici bir etkisi olmaz.
__________________ |
| |
| | #7 |
| lfs's ™∂яιƒт кιηg® | Konu sahibi arkadaş zannedersem difransiyeli rahat sıfır çizebilmek için istiyo
__________________ Özge S4F4 ile ewlensin fun club ![]() Eski nick Ouzcan07 |
| |
| | #8 |
| mutluluklar komada... | ouz sen bu işlerden anlıyomusun |
| |
| | #9 |
| iyi değil, çok iyiyiz!! Kayıt Tarihi: 23-07-2004 Şehir: istanbul Yaş: 25 Otomobil: 98 Kırmızı Sedan VTİ | tofaş motorundan atmosferikle güç elde etmek boşa para harcamaktır, her şekilde kolları değiştirmen gerek.. madem güç elde etmek için motorun içine giriceksin, kol piston vs. ile başlar en son turbo ile biter bu iş
__________________ it's second love.(NVR FRGT U!34EPH43) |
| |
| | #10 |
| Rs Kayıt Tarihi: 29-09-2005 Şehir: İstanbul Otomobil: Sierra 2lt modified | Kilitli modelin son disli oranı suan üzerinde olan son disliden kısa ise güce katkısı olur Ama mirafioride kısa olucagını sanmıyorum.
__________________ |
| |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|