"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| TeamRS Kayıt Tarihi: 30-05-2005 Yaş: 21
| Re: transit kimlerle aynı pistte...
yahu arkadasın tiff den daha mı iyi biliyo bi de ne bekledigine baglı tabi.
|
| | |
| | #13 | |
| EmR@H Kayıt Tarihi: 14-05-2004 Şehir: Ankara Otomobil: 2yüz6 (HDi)
| Re: transit kimlerle aynı pistte... Alıntı:
ama bildiğim bi şey var yokuş yukarı hiç bir van araç bu transitleri yaklayamaz.... | |
| | |
| | #15 |
| Aktif Üye | Re: transit kimlerle aynı pistte...
Askerde çeşitli transit modelleriyle yaklaşık 35bin km yaptım. oldukça keyifliydi..hatta bu görüntüdeki modelin performansı oldukça iyiydi.Karda bayırda çok yetenekli. Piyasada kalan son arkadan çeker vanlardan olmasıda ilginç.hatta kar üstünde güzel drifting yapılıyor .. Askerden dönünce sivildede transit almayı düşünmedim deyil..
__________________ Mesajı son düzenleyen driftmen : 06-10-2006 - 20:49 |
| | |
| | #16 |
| HKS bluewolf :) Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
paylaşım için sagol dostum
__________________ |
| | |
| | #17 |
| WiLd WiLd WesT Kayıt Tarihi: 17-08-2004 Yaş: 26
Paylasım için saol Belki bazı arkadaslar bilir bir ara digiturk te motors tv diye bi kanal vardı orada izlemiştim Ford transite 2000 ferrari f1 motoru koymuslardı ve cok çılgın bir aletti...
__________________ Bring More Women |
| | |
| | #18 |
| www.otvyehayir.com Kayıt Tarihi: 24-05-2006 Şehir: İstanbul Otomobil: CBR1000RR Vectra Elegance
| Re: transit kimlerle aynı pistte... Bu hep kaçırdığımız bir ayrıntı, gündeme getirdiğin için sağol, teşekkürler paylaşımın için.
|
| | |
| | #19 |
| WiLd WiLd WesT Kayıt Tarihi: 17-08-2004 Yaş: 26
__________________ Bring More Women |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|