"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 20-05-2006 Şehir: istanbul Otomobil: "09 red lancer
|
__________________ |
| | |
| | #2 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 21-06-2004 Şehir: şehir Otomobil: var
| Re: transit kimlerle aynı pistte...
Jeremy Jaguar 2.7 dizel ile hemen hemen aynı zamanı yapmıştı.. Bu Alman teyze süper.. Sağolasın..
__________________ Darı unundan baklava,incir ağacından oklava olmaz. |
| | |
| | #3 |
| Eski Member | Re: transit kimlerle aynı pistte...
Bu tarnsit in diğerlerinden ne farkı var Top gear da ne işi var bunun halla halla..
__________________ |
| | |
| | #4 |
| Facelift Operator Kayıt Tarihi: 09-06-2005 Yaş: 28
abla pedalın üstünde zıplamış resmen ya ben izlerken korktum buzdolabı devrilecek die bide :P bide 6. vites filan dedi bu ya transitler 6 vistes mi ?
__________________ |
| | |
| | #5 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 20-05-2006 Şehir: istanbul Otomobil: "09 red lancer
| Re: transit kimlerle aynı pistte... transporterler 6 vites buda 6 vites olabilir 6 ileri...
__________________ |
| | |
| | #6 |
| Pişman Değilim | Re: transit kimlerle aynı pistte...
transit te diğer tüm ford modelleri gibi sınıfının en iyi yol tutan aracı, pistteki başarısının büyük kısmını da buna borçlu bence; çünkü yol tutuş artısı motor gücü daha yüksek bir araçtan daha iyi pist zamanları getirebiliyor
__________________ |
| | |
| | #7 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 21-06-2004 Şehir: şehir Otomobil: var
Transit Gölcükte üretilen.. İlk üretiminin bilmem kaçıncı yılı ansısına idi program.. İngilizler van sınıfı araçları transit ile dünya pazarlarına soktukları için övünerek anlatıyorlardı.. Tabii bizim övünmemize gerek yok.. Burda üretildiği için kötüdür...
__________________ Darı unundan baklava,incir ağacından oklava olmaz. |
| | |
| | #8 |
| Facelift Operator Kayıt Tarihi: 09-06-2005 Yaş: 28
en garip vanları kıbrısta gördüm opelin combodan önce bi vanı wardı asconadan çevirme orjinal ama vauxhall mı neydi sanırım. bide toyota nın corsa 1 ve corsa 2 diye modelleri wardı
__________________ |
| | |
| | #9 |
| TeamRS Kayıt Tarihi: 30-05-2005 Yaş: 21
transit iyidir vanlar arasında acayip de yol tutuyo digerlerine gore. burdaki de 136 beygirlik olan. standart bi transit ama daha hızlanmak için richard ı yan koltugu ve stepne yi dısarı attılar |
| | |
| | #10 | |
| Tamed Racing Driver Kayıt Tarihi: 17-09-2006
video richard la başlıyo içim bi garip oldu ![]() Alıntı:
| |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|