"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Aktif Üye | Top Gear En İyi Yol Tutus Testi
en iyi yol tutus testi 106nın 3.cü olduğu test 76 mb http://rapidshare.de/files/35826919/...KI__BMW-M.html |
| | |
| | #2 |
| Eski Member | Re: Top Gear En İyi Yol Tutus Testi
İndirmeye başladım. teşekkürler paylaşımın için..
__________________ |
| | |
| | #3 |
| BNG & VTEC | Re: Top Gear En İyi Yol Tutus Testi burdakı sanırım.ama tamamını mı koymuslar bılmıorum
__________________ vtec se koy sepete |
| | |
| | #4 | |
| Aktif Üye | Re: Top Gear En İyi Yol Tutus Testi Alıntı:
benim koyduğum 15 dk senin linki acamadım benim nette yavaslama warda | |
| | |
| | #5 |
| EVO manyağı ve psikopatı | Re: Top Gear En İyi Yol Tutus Testi
ya bu adam uyduda hangi kanalda çıkıyo bieln varmı ???? eve sırf belki böyle kanallar çıkar diye son sistem kartlı martlı çift çanaklı uydu aldım ![]() ama daha böyle bi kanala rastlıyamadım uyduda bu programın yayınlandığı kanal çıkıyomu eğer çıkıyosa ne yapmam gerekiyo yani benimde izlemem imin bilen varsa yardım ederse sevinirim
__________________ |
| | |
| | #6 |
| Aktif Üye | Re: Top Gear En İyi Yol Tutus Testi
bbc de cıkıyo
|
| | |
| | #7 | |
| Pişman Değilim | Re: Top Gear En İyi Yol Tutus Testi Alıntı:
![]() bu arada videolar çok iyi youtube den izledim + arşiv için indirecem rapidden
__________________ | |
| | |
| | #8 |
| Pişman Değilim | Re: Top Gear En İyi Yol Tutus Testi
peugeot 206 sınıfına göre pek başarılı bir yol tutuş sergilemiyor bildiğim kadarıyla, 106 gti 'ın buradaki başarısı çok ilginç
__________________ |
| | |
| | #9 |
| Tech & DIY freaK Kayıt Tarihi: 08-11-2005 Yaş: 23
| Re: Top Gear En İyi Yol Tutus Testi
Ben bu videoya alt yazı yapıyordum eğer bitirebilirsem .sub olarakayderm gönderirim. bu arada Handling yol tutuş değildir.. kontrol edilebilme zevk verme tepkiler vs vs . göz önüne alınıyor... dikkatinizi çekerim.
__________________ |
| | |
| | #10 | |
| Pişman Değilim | Alıntı:
__________________ | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|