"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 13-09-2006 Şehir: İzmir Yaş: 29 Otomobil: corolla d4d mmt | Alıntı:
mesela s2000 fiyatı 34000 usd . TR de 80000 ytl | |
| | |
| | #12 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 22-09-2004 Yaş: 28 Otomobil: 08' BMW 330i Cabriolet |
evet yeni type-r da arkada torsiyon var Ahaha yuh diyorum
|
| | |
| | #13 |
| T.C. |
torsiyon ne buarada?? ben bu kadar fark beklemiyordum.yenisinin 4 kapısının motoru daha doğrusu otomatik şanzımanı ciddi bir hayal kırıklığı olmasına rağmen typeR da telafi etmişlerdir diye düşünüyordum ama hüsran oldu benim için |
| | |
| | #14 |
| 16 RS 611 Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB |
üzüldüm ama tasarımı ön palanda tuttukları için motora bi iyileştirme yapmamaışlar malesef
__________________ ÖSS ye çalışmam lazım |
| | |
| | #15 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 22-09-2004 Yaş: 28 Otomobil: 08' BMW 330i Cabriolet | Alıntı:
Eskisindekiler bağımsız suspansiyondu. Yenisindekiler torsion bar. Torsion bar suspansiyon eski teknoloji ve daha ucuz ve tekerleğe tam bağımsızlık vermiyor, şasiye bağlı tekerlekler aslında kabaca anlatmak gerekirse. Ayrıca Jeremy müthiş komik ya. Yeni TypeR ın kapı kolları 1950 lerin buzdolaplarından alınmış diyor Bir yerde de muzik açıkken sesi duyulmuyor kısılınca ve klamidyadan bahsettiği anlaşılıyor (cinsel yolla bulaşan bi hastalık )Ha bir de : devam filmi olarak Godfather II beklerken Plois Akademisi 7 ile karşılaşmak gibi birşey dedi ayrıca yeni Type-R 'a ![]() ![]() Bu youtube'ta alınan kısmın devamında yalnız bu videoda yok
Mesajı son düzenleyen BaMBaM : 02-01-2008 - 23:28. | |
| | |
| | #16 |
| arıza Kayıt Tarihi: 30-12-2007 Yaş: 22 |
arkadaş saolsun çevirmiş türkçeye eyw... ![]() tam bir hayal kırıklıgı bnce... daha bi vites geçmeden topukluyor bi önceki kasa valle böle de gerilemezki hadi kalkışta alır biraz daha agırdır falan filan ama bari virajda yaklaşsaymış yahu bnce onun yerine opc yada rs almak daha akıllıca gelıor bana... ![]() ![]() ama tip olarak bnce güzel yaw yeni type-r tmm bi çok kusuru vardır ama güzel gelıor bana içmekan bnce 10 numara ztn.... |
| | |
| | #17 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 22-09-2004 Yaş: 28 Otomobil: 08' BMW 330i Cabriolet | Alıntı:
Komik olduğu için yine Top Gear'ın yorumlarını aktarayım Astra OPC ile ilgili: ![]() - Çinde bi kelebek kanat çırpsa, siz bir ağaca toslayabilirsiniz - Sabahleyin durmadan lastik yakan bi OPC görürseniz polisi aramayın. Zavallı adam sadece işe gitmeye çalışıyordur. - (Jeremy direksiyonu bırakıp gaza basıyor, alet tork steer yapıp sola gidiyor) Tork steer işte böyle birşey ve çok da kötü birşey. Ama sola gitmek istiyorsanız başka - James May: Jeremy,çok kötü olsa da kabul et 240 HP heyecan verici Jeremy Clarkson: Bir tabancayla vurulmak nasıl heyecan vericiyse bu da o şekilde heyecan verici. - (Megane R26 dan pistte fark yedikten sonra) İsterseniz bir milyon HP koyun, şasi direksiyon bunu kaldıramıyorsa işe yaramaz boşa gitmiş demektir. | |
| | |
| | #18 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004 |
İsterse 250bhp olsun.. Torsiyon var arabada yaa ![]() ![]() |
| | |
| | #19 |
| GRN |
ya type R da nası torsion olur yaa hondanın 8th gen civiclerde iş yok desenize hiç birinde |
| | |
| | #20 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 10-05-2005 Yaş: 28 |
hatchback'ler torsisyon. sedan larda bagimsiz suspansiyon var. zaten hatchback'lerin sinifinin en buyuk, sedanlarinsa en kucuk bagajlarina sahip olmalarinin altinda yatan sebep de bu..
|
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|