"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Bulgarian Girls Fan:) | Testfahrt Bundeswehr-Panzer |
| | |
| | #2 |
| Çılgın Programcı Kayıt Tarihi: 17-06-2005 Şehir: istanbul Yaş: 21 Otomobil: VW T5 hiç kırmızı & Opel Combo CityPlus 1.3 cdti |
tank mübarek.. felaket hızlı onca ağırlığa karşın... o hızda zıplıyor filan acaba içindekiler ne alemde o sırada...
|
| | |
| | #3 |
| Ferrari-Honda Fan |
icindekiler zevkden dort kosedir
__________________ |
| | |
| | #4 |
| PASHA Kayıt Tarihi: 22-11-2006 |
16 silindir olanları var bu lanetlerin ... 90 mil falan yapanları var ... belgeselden izlemiştim
|
| | |
| | #5 |
babamla bi gece bi film izlemişik sene 1990-92 falan , adı da çelik canavar mıydı , çelik avcı mıydı neydi orijinal adı beast miş , afganistanda bi tank mürettebatıyla birlikte unutuluyodu adamları en sonunda afganlar parçalıyodu ... o film deli bişeydir , çok aradım ama bulamadım ... sewerim tankları Mesajı son düzenleyen Ferhat Yılmaz : 17-06-2008 - 02:56. |
| | |
| | #6 |
| 16 BLS ..... Kayıt Tarihi: 22-06-2007 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Chevy Kalos |
Bende cok sever,m tankları.Zaten cocuklugum hep bilgisayarda armored fist falan oynamakla gecmistir Bu aletler cok canavar. Bu versiyonlarında zırh cok guclu degıl ama hızları dehşet verici.Manevra kabiliyetleri falan acayip.Öncü gruplar ve operasyonlar icin biçilmiş kaftan.Deli de hızlı gidiyorlar zaten. |
| | |
| | #7 |
| 16 RS 611 Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB |
__________________ ÖSS ye çalışmam lazım |
| | |
| | #8 | |
| Karşıyaka Republic Kayıt Tarihi: 15-02-2007 Yaş: 31 | Alıntı:
__________________ Kingdom of drift | |
| | |
| | #9 |
aynen öyle , sycho ötesi bi filmdi ,bulabilirsen beni de haberdar edermisin ? keza aynı şekilde ben de sana ulaşırım |
| | |
| | #10 | |
| AOVGFG Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 29 Otomobil: uçar gider | Alıntı:
| |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|