"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| MERCEDES-BENZ Kayıt Tarihi: 09-09-2005 Yaş: 23
| Mercedes SL73 AMG + Bentley Arnage Red Label |
| | |
| | #2 |
| Ikon The Verbal Hologram* Kayıt Tarihi: 05-07-2005
| Re: Mercedes SL73 AMG + Bentley Arnage Red Label
SL73 AMG Benim için en özel Mercedes. Aslında benim için özel olan tek Mercedes ![]() Teşekkürler video için.
__________________ ![]() |
| | |
| | #3 |
rica ederim bende bir mercedes hastası olarak memnun olmana sevindim bem hepsine hastayım mercedeslerin ama bu modelde cok özel
|
| | |
| | #4 |
| Ferrari-Honda Fan | Re: Mercedes SL73 AMG + Bentley Arnage Red Label
pagani zonda da bu 7.3 amg motorun biraz daha gelismisini kulaniyor sl ustundeki en gelismis motor bu olsa gerek ve cok az sayida uretildigini biliyorum
__________________ |
| | |
| | #5 |
evet cokj az üretildi ve ilk cıktığında fiyatıda cok yüksekmiş
|
| | |
| | #6 |
| Üye Kayıt Tarihi: 25-12-2004
bu iki arabayi karsilastirmak pek dogru olmamis mb ile bentley karsilastirma taraftari degilim ama autocar bu ay arnage t test surusu yapmis ve bu arnage akliniza gelebilecek en iyi mercedes'ten daha ustun diyor yani s600'e hitaben. |
| | |
| | #7 |
| Aktif Üye | Re: Mercedes SL73 AMG + Bentley Arnage Red Label
Birbiri ile alakası olmayan bu iki aracı neden karşılaştırma gereği duymuşlar ki? İki çeşit otomobil var ,Mercedes ve diğerleri diyorum.
__________________ |
| | |
| | #8 |
İki çeşit otomobil var ,Mercedes ve diğerleri diyorum aynen katılıyorum mercedesler başka bence bu iki otomobili karşılaştırmanın sebebi Bentley Arnage nin bir sl 73 amg kadar performanslı ve daha konforlu olduğunu kanıtlamak olabilir diye düşünüyorum |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|