"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 08-03-2007 Şehir: Tokyo Yaş: 24 Otomobil: Caterpillar 797
| Re: Mercedes Güvenlik Sistemleri(tuorisimo tek teker+drif+lastik patlatma):)
yalnız güvenlik zımbırtılarını tanıtıcaz diye insanları piste sokup ordan izletmek ne kadar akılcı tartışılır.. |
| | |
| | #12 |
| mutluluklar komada... | Re: Mercedes Güvenlik Sistemleri(tuorisimo tek teker+drif+lastik patlatma):) eee biz türküz otobüs tekeri öle sol lastıgında patlasada seyircileri ezse demi
|
| | |
| | #13 |
| ÜzgünBakanÜye | Re: Mercedes Güvenlik Sistemleri(tuorisimo tek teker+drif+lastik patlatma):)
o kız çok sakat yerde duruyodu vidyonun başlarında |
| | |
| | #14 |
| Çılgın Programcı Kayıt Tarihi: 17-06-2005 Şehir: istanbul Yaş: 22 Otomobil: VW T5 hiç kırmızı & Opel Combo CityPlus 1.3 cdti
| Re: Mercedes Güvenlik Sistemleri(tuorisimo tek teker+drif+lastik patlatma):)
sol lastik parçalandı maşallah deviremedi amcam iyi yanladı süper makinlar
|
| | |
| | #15 |
| nuriQocca | Re: Mercedes Güvenlik Sistemleri(tuorisimo tek teker+drif+lastik patlatma):)
otobüsLerin bu kadar koLay devriLmeye meyiLLi oLacakLarını tahmin etmezdim ![]() daha tırsak oLacak bundan sonra
__________________ |
| | |
| | #16 |
| Taka Tukacı | Re: Mercedes Güvenlik Sistemleri(tuorisimo tek teker+drif+lastik patlatma):)
Mercedes bu konuda cok ileride arkadaşlar.. Tanıtılan sistem Pre-safe ve Pro-safe özellikleri... Autoshow 06 da tanıtmını yapmıstım.. Çok nitelikli özellikler var....
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|