"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Kleemann C18K Kayıt Tarihi: 03-05-2004 Şehir: Antalya Yaş: 29 Otomobil: C180 KOMP. - Anadol A1 | Fifth Gear - Golf GTI & Impreza WRX
__________________ |
| | |
| | #2 |
| Uur |
Bence yeni Wrx çok albenili değil Golf Gtı daha bi tatlı şekil olarak.Performans olarak işte orda biraz kararsızım çünkü wRX gerçekten güçlü bi makina ama GtI olayı götürmüş mü ne Mesajı son düzenleyen hellboy258 : 03-04-2008 - 14:00. Sebep: karakter hatası |
| | |
| | #3 |
| Orhan Baba |
sonuç bana pek mantıklı gelmedii
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #4 |
| © Kayıt Tarihi: 02-07-2005 Şehir: ///M Otomobil: POWER |
WRX Mercedes gibi yaylanıyor süspansiyon strokları çok uzun tutulmuş araba yola flat kalamıyor, esniyor, dağılıyor falan sürekli. GTI kazık gibi onun yanında.tabiki GTI daha iyi bir otmobil ama WRX'in da GTI'a başka üstün olduğu noktalar illa ki var.
__________________ www.travian.com.tr |
| | |
| | #5 |
| arıza Kayıt Tarihi: 30-12-2007 Yaş: 21 |
golf gti sadece yol tutuşuyla iş yapıor ancak motoru bnce rakiplerinin çok gerisinde...wrx bnce çok çirkin hiç güzel durmuyor araç....gti jantlara bittim ama gerçekten harika.... gti bnce bi 240 lık leon motoru koyulsa acayip tutar bn bitane gördüm şimdiye kadar izmirde....
__________________ herşeyin bittigi yerde bn başlarım |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|