"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #41 |
| Torquetuning |
Konuyu yeni gördüm Barış, güle güle kullan tekrar. Bi sorun yok demi?
__________________ ! Audi4Ever ! |
| | |
| | #42 | |
| +200hp club Kayıt Tarihi: 10-07-2004 Şehir: balıkesir,izmir Yaş: 24 Otomobil: n/a vectra v6, bmw e90
| Alıntı:
![]() ![]() hadı cnm
__________________ | |
| | |
| | #43 |
| ***2.ÇARKÇI*** | saol abı.. deneyeceguk ![]() var ama halledıcem... 3te 160 4te 190gordum fullthrottle da..bıraz da kısıcam..bakalım olmadı kat ıptalını 60-51 swap yapıcam..
__________________ |
| | |
| | #44 | |
| ***2.ÇARKÇI*** | karsılastırdım 1sn dıyor ama kuruda denıcem..ıslakta cok kaydı... sarısın kasınmakta Alıntı:
bosver onu... yarın kısmetse buluscaz geldım bu h.sonu cmts bos musun sarısın ![]() ben 15-16 yaptım ustune 2de adam alırım.. sen ıstersen 10 tak eahuhea
__________________ | |
| | |
| | #45 | ||
| ***2.ÇARKÇI*** | Alıntı:
1-2 super de 3-4 1az böyk 3 205 4 sınırsız benım ![]() Alıntı:
__________________ | ||
| | |
| | #46 |
| ***2.ÇARKÇI*** |
koray bu haftada cevap yok... haftaya mittin sarısın sen ![]() can ... cok guzel dakıkalar gecıreceksın
__________________ |
| | |
| | #47 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
|
noluyo burda illegal yarışh aaa sizi gdi sizileeeer eee yarış nerde ekiplere soyllimde enselesın sizi ![]() ![]() |
| | |
| | #48 |
| ***2.ÇARKÇI*** |
ne yarısı ya? korayları mcten alıcam aem"ı gosterıcem.. yanıp sonuyor felan... ![]() ++ne ekıbı.. ben varım burada..ben varken kımse ıllegal bırsey yapamaz zaten
__________________ |
| | |
| | #49 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
|
haaa yanlış olmasın hevesınızı alın ben araba alınca kacacak delik bulamayacaksız |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|