"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #21 | |
| ***2.ÇARKÇI*** | Alıntı:
__________________ | |
| | |
| | #22 |
| ***2.ÇARKÇI*** |
saolun kamer-actıve-oguzhan-dragsteer
__________________ |
| | |
| | #24 |
| ***2.ÇARKÇI*** |
saol kanks
__________________ |
| | |
| | #25 |
| ZugoR |
Maşallah direksiyona kıstırayı denedinmi kamerayı
__________________ www.otvyehayir.com |
| | |
| | #26 |
| S.S.Ö.G. |
Emeğe saygı... Umarım daha iyilerini yapmak için maddi ve manevi gücü bulursun...
__________________ |
| | |
| | #27 |
| membran member Kayıt Tarihi: 24-06-2006 Şehir: darfur Yaş: 23 Otomobil: 4 tekerli kara taşıtı |
Maşallah ![]() Hep demişimdir şanzıman +1.. Ama böyle de güzel ![]() Pendik Kadıkoy rulz
__________________ Close your eyes.. Let me kiss you.. |
| | |
| | #28 |
| ***2.ÇARKÇI*** |
valla 7.5 sn cogu manuelın bıle hayalıdır. otomatık ve 1.3 bır arabayla bu sure benım ıcın yeterlıdır. ıcımde kalan tek ukte ıse kadranı 3te devırmektır. devır musade eder sanırım ama egt vs den tırsıyorum. oguzk: pod dusunuyorum ama fıyatları konusunda bılgım yok. cok ıstıyorum cat pat eksozlu bır vıdeo cekmeyı. cl65amg: saol kardesım... emek var elbette .. aldıgımda ılk vıdeom 206quıke gecılme vıdeomdu..sımdı stock olarak yıyemedgım hothatch(typer-meggy-golf gıbı ust kademe harıc) yok. coskun:mınubusuler kovalasın senı emı
__________________ |
| | |
| | #29 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 31 |
Barış şu an turbo basınç kaç barda? Hiç değişiklik oynama yaptın mı kullandığından beri ? |
| | |
| | #30 | |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004 | Alıntı:
Sen zevk alıyorum diyorsan peki, ama ömrünün geri kalanında bir daha 900kp 150bhp bir araba kullanırsan, yol tutan düzgün aerodinamikli ve manuel bir araba olursa bu, ağlarsın geçen günlere..
__________________ www.otvyehayir.com | |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| 0100200, turbo, yrv |
| Konu Seçenekleri | |
|
|