"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| ***2.ÇARKÇI*** |
rs gecmıs ıste neyı tartısıonuz
__________________ |
| | |
| | #12 | ||
| Fır@t Kayıt Tarihi: 05-01-2008 Yaş: 26
| 210-230 km/h gıbı dıyelım ![]() Alıntı:
Alıntı:
sana ne yavrum sen ne karısıyosun o gun kı denememızde sen varmıydın.Rs pıstonlarla senın sıyırdıgın gıbı 195+ hp deıl sadece 186 hp verdı(map sorunu nedenıyle) orjınale donduk 189.8 hp verdı.Arada kı farkı bı daha gozden gecır tır gırer kanımca ![]() Sen acık buyu sonra cok calıs once ehlıyet neyım al sonra arac sahıbı ol ufak ufak bısıler yap ıcraatlarını gorelım El seyınle gerdege gırme olaylarını da bırak Klavye basında sıyırmak yada NFS'de kosturmaya benzemez reel hayat ...
__________________ | ||
| | |
| | #13 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 11-10-2008 Şehir: kırşehir Otomobil: vectra b 1.6 16v
|
benim oyum vectra dan yana.eminim ilerde rs e gerekli dersi verecektir.
|
| | |
| | #14 |
| Psikopat Rs |
rs geçmiş normal olarak uzundada gelmesi şaşırılıcak bi olay değil V6 2.5 motor var arabada silindir hacminden uzunda iyi yürüyor
__________________ ![]() |
| | |
| | #15 |
| 16 BLS ..... Kayıt Tarihi: 22-06-2007 Şehir: Bursa Yaş: 25 Otomobil: Chevy Kalos
| |
| | |
| | #16 | |
| --- Kayıt Tarihi: 14-05-2006 Şehir: . Otomobil: .
| Alıntı:
__________________ | |
| | |
| | #17 |
| 16 BLS ..... Kayıt Tarihi: 22-06-2007 Şehir: Bursa Yaş: 25 Otomobil: Chevy Kalos
| Ok... Baya iyi gidiyormus o zaman.
|
| | |
| | #18 | |
| Psikopat Rs | Alıntı: evet daha hızlı .. yeni diye eskisinden daha iyi zannediliyorsa yanılmayın eski Ep3 kasa yeni kasaya fark atıyor
__________________ ![]() | |
| | |
| | #19 |
| +200hp club Kayıt Tarihi: 10-07-2004 Şehir: balıkesir,izmir Yaş: 24 Otomobil: n/a vectra v6, bmw e90
|
fark dıye bısıy soz konusu deıl, ankarada fn2 nın ep3 gectıgı vıdeolar var.. aracın saglık durumuna bağlı bırazda.. denedıgım aracta cai var, dıer typerlardan daha hızlı denemısler,. dusunceme gore kafa tutması zor clıo rs ın.. en fazla 170e kdr yanyana gıder..
__________________ |
| | |
| | #20 |
| Psikopat Rs |
aslında bana sorarsan 170-180 sonrası pekte önemli deil çünkü o noktadan sonra araçların genelde son dişlileri şanzıman tork olayı giriyor devreye bana sorarsan önemli olan 50-200 aralarında iyi gidebilmek ama sende o kiloyla çok iyi ara hızlanmalara imza atmışsın tebrik etmek gerek zaten 200 gibi hızlardan sonra sana dayanacak pekte 2.0 araç bulamassın altındaki V6 motor hemde 2.5 pek şansları yok doğrusu uzunda
__________________ ![]() |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| cli0, vectra |
| Konu Seçenekleri | |
|
|