"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #21 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 25-04-2004
| Alıntı:
Üzgünüz, sonuç bulunamadı. Lütfen tekrar deneyiniz
__________________ Sessiz..sakin..derinden.. | |
| | |
| | #22 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
hahhaha 2. viteste ama 6-7sn geciyor araba hala vites atmiyor. 3000rpmde basmislar hahah
|
| | |
| | #23 | |
| Alıntı:
emrecim o zaman konuyu acan arkadasin profiline gir. diger actigi konulara bak/ leon 1.6 vs 3.20 leon 1.6 vs bora 2,3 150bhp vs vs | |
| | |
| | #24 |
| ***2.ÇARKÇI*** |
herkes benım gıbı adıl mı olacak sandınız? 5500te bascak.ne vtecı 90bg lık ul yle denemısler
__________________ |
| | |
| | #25 |
|
valla ben de koraya az cakmadim zamaninda.. 4te 4te diyorum.. 4 denemeden birinde deniyoruz hakkaten hahahaha
|
| | |
| | #26 | |
| Senior Member | Alıntı:
arkadasım burda bseyler paylasmak amaclı bulunuyoruz.kımseyı kandırmaya calısmıyoruz sonucta.ınanıp ınanmak senın elınde olan bsey ama sureklı b alaycı yaklasımda bulunmak gercekten yakısmıyor... | |
| | |
| | #27 |
| Russian Girls Fan |
Bu ne şimdi...? Vtec'in 4.viteste oldu açık
__________________ |
| | |
| | #28 |
| © Kayıt Tarihi: 02-07-2005 Şehir: ///M Otomobil: POWER
|
aslında doğru vti olması gerektiği gibi orta-üst devirde başlamış sanki. fakat bu devirde ani gaz verince özellikle o tarz bir motorda net bir tepki olur. gürr diye değişir birden aletin karakteri. böyle hafif hafif devirlenmeye başlamazlar turbolu daha düşük devir çeviren araçlar gibi. sanki yumusakca dokunulmus vti'in gazına ![]() iki aracı std düşünürsek GT'nin biraz daha performanslı olduğunu biliyorum, fakat burda bu fark kesinlikle normal değil, geçmesi bile normal değil.
__________________ www.travian.com.tr |
| | |
| | #29 |
| ...TeaM RiDeRS... Kayıt Tarihi: 04-05-2004 Şehir: İstanbul/Merter Yaş: 28 Otomobil: Impreza Gt
|
ahahahahahaha bunu İbo bana anlatmıştı telefonda benden arabayı aldığı ilk gece bizim evden çıktı gece abisiyle eve giderken denk gelmişsiniz.Arabayı o gece ilk defa kullanmasından kaynaklanıyo yoksa imkan ihtimaliniz yok benim UL Vtec durumundaki bi Vtec'i geçmenize.standart olur Vtec ona bişey diyemem ama dediğim gibi ne zaman isterseniz tekrarlansın ben kullanayım ozaman bi video daha çekelim uyarmı ?? Yada Turbo Aracınıza Turbo araçla deneyelim Mesajı son düzenleyen XoR : 26-04-2008 - 10:09 |
| | |
| | #30 |
| ...TeaM RiDeRS... Kayıt Tarihi: 04-05-2004 Şehir: İstanbul/Merter Yaş: 28 Otomobil: Impreza Gt
|
bide Vtech değil Vtec yada Vti yazılıyo |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|