"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Senior Member | Seat Leon vs Volvo S40(SAD 78)
Seat Leon vs Volvo S40(SAD 78) Leon:1.6 16V(not stock) S40 1.6(not stock) |
| | |
| | #2 |
| megane sedan power Kayıt Tarihi: 05-08-2005 Yaş: 23
|
mert nerelerdesın olm vıdeoların donuyo can ın araba ıyı yuruyen bı 1.6, ıyı yurumus volvo helal olsun...
|
| | |
| | #3 | |
| Senior Member | Alıntı:
İzo mert siteden ayrılmıs gecen gun konusurken soylemısti,her gun beraberız ztn onun yerıne de yazarım ben | |
| | |
| | #4 |
| megane sedan power Kayıt Tarihi: 05-08-2005 Yaş: 23
|
slm sole o zmn ozledm walla..
|
| | |
| | #5 |
| Senior Member |
soyledım sımdı onunda selamı var |
| | |
| | #6 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 07-03-2007
|
hergece bi atraksyon mu yapıyosunuz ya araçlar güzel gidiyo buarada daha önce sölemişmiydim bilmiyorum aracın fotoları var bende 2 cupra arasında |
| | |
| | #7 |
| Senior Member |
bu oncekı gecelerden kalma ama daha yenı bırlestirdım vıdeoları,ewet bılıyorum daha oncede konusmustuk,senın araba abındeyken chıp ıcın bızım dukkana gelmıstı o gun cekmıstık fotoları.Hatta chıplı halıyle ılk bınenlerdenım arabaya |
| | |
| | #8 |
|
araç hala abimde çıkıcağınız zaman bidakine özelden falan msg atarsan sevinirim denemek istediği bi kaç araba var herzaman karşılaşılmıyo dogru düzgün arabalarla
|
| | |
| | #9 | |
| Senior Member | Alıntı:
| |
| | |
| | #10 |
|
merak ettiği 207rc golf gt de olabir gerçi gözümün önünde gti geçti typer s2000 falan sanırım s2000le kafa kafaya. söylediğine görede geçen gün focus st'le yürümüş arayı açamamış adam tabi bunlar sıfırdan değil. yani bu ayarlarda ne olursa maksat muhabbet olsun
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|