"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| Senior Member |
Aman aman harbiden gzl gece olcakmıs o zmn havanın gzl oldugu b gece dırek cıkalım sen sıcak tut arabaları |
| | |
| | #12 | |
| ...TeaM RiDeRS... Kayıt Tarihi: 04-05-2004 Şehir: İstanbul/Merter Yaş: 28 Otomobil: Impreza Gt
| Alıntı:
__________________ | |
| | |
| | #13 |
| yngwie malmsteen Kayıt Tarihi: 02-02-2005 Yaş: 25
|
abi fena yalan olduk yaw dün gece ama bizim eleman 10dk bir ario abi cikalim bisi yok abi cikalim fln die , dedim olm manyakmsn saat kac olmus cikmaz artik herifler yoksa abi cikalim falan filan canin dedigi gibi sen arabalari sicak tut yakin zamanda deniyelim herhalde bugunde yalan olur hava kötü baya cunku.gerci aksamki duruma göre hbrleselim.
|
| | |
| | #14 |
| Senior Member |
Emır ben olmazsam olmazdı o ıs dedım sana hehehehehe |
| | |
| | #15 |
| Senior Member |
Ses çok güzelmiş.
|
| | |
| | #16 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Dün biz merter mc'e kadar geldik iptal olduğunu öğrenince geri döndük.. Denen yol çok bozuk aslında.O taraftaki..Gebze yolu daha geniş çok daha düzgün bence deneme yapılıcaksa orda yapılsın diğer arkadaşlarada uyarsa..
__________________ Sessiz..sakin..derinden.. |
| | |
| | #17 |
| Senior Member |
Dogru dıosun aslında ama kanımca herkes burdan oraya gıdıp gelırken ve gazlıcagı sırada yakıcagı benzını dusunyodur |
| | |
| | #18 |
| yngwie malmsteen Kayıt Tarihi: 02-02-2005 Yaş: 25
|
e5 yolu ztn denemek icin hic müsait deil biz genelde tem mahmutbey gişelerde bulusup çatalcaya kdr fln gidiyoruz.o yol gayet müsait ve güzel oluyor tabi 12 den sonra.bugun icin dunusuyorduk ama gene yagmur yagiyo bugunde iptal olur sanirim.haftaiçi haberleselim ne kadar kalabalık o kdr iyi |
| | |
| | #19 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 07-03-2007
| Alıntı:
buluşma olursa haber bekliyorum
| |
| | |
| | #20 |
| Senior Member | herkesı haberdar edıcez |
| | |
![]() |
| Bookmarks |