"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #21 | |
| Senior Member | Alıntı:
arkadasım heralde kandırmaca yapcak kadar salak deılım dımı o vıdeoda oyle yazsın burda yazsın chıpten oncesınde cekıldı bmw ile olan video.hayır ınsanları bseylere ınandırabılmek ıcın noter flan mı lazım bseyler yapmısız bunları paylasmak ıstedım sıte sakınlerıyle ama once bunu herkesın onunde yapmam gerekıyomus bu anlasılyo.gerceklıgıne ınanmayanlarla mantıklı arabalar oldugu surece deneyebılırım...
| |
| | |
| | #22 | |
| PASHA Kayıt Tarihi: 22-11-2006
| Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gülmekten cevap verememiş ... bnmki de öyle hesap sana cevap bile veremiyorum kusruma bakma | |
| | |
| | #23 |
| Kleemann C18K Kayıt Tarihi: 03-05-2004 Şehir: Antalya Yaş: 29 Otomobil: C180 KOMP. - Anadol A1
|
bahsettiğin bora 102HP'lik değildir heralde ferhat?
__________________ Mesajı son düzenleyen maximus : 19-02-2008 - 01:22 |
| | |
| | #24 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Her gün bir avuç fındık, iyi gelir..
|
| | |
| | #25 |
| yngwie malmsteen Kayıt Tarihi: 02-02-2005 Yaş: 25
|
leon gercekten iyi yürüo ayrica bu video chipten once cekildi yani leonda bmwde stock.sonuc ortada sölicek fazla bisi yok.
|
| | |
| | #26 | |
| Fire Fighter Kayıt Tarihi: 08-02-2007 Şehir: İstanbul-Bakırköy Yaş: 29 Otomobil: Jeep Grand Cherokee 5.2 V8
| Alıntı:
bir ara denicektik ama kısmet olmamıştı
__________________ | |
| | |
| | #27 |
| CUPRA |
4-5'inci vites değilya bu...?! Neden inanması güç olsun...? BMW sonradan zaten uzamış gitmiş...
__________________ |
| | |
| | #28 |
| yngwie malmsteen Kayıt Tarihi: 02-02-2005 Yaş: 25
|
evet abi hala deneyemedik yaw ,bi gün ayarlayalimda bi deneme yapalim ses gercekten muhtesem ilk taktigimizda filtreyi nolyoooo dedirten bir sesi var cidden evet 4-5. vites deildi deneme 2den basliyor 4 e atinca bmw uzamaya basliyor.ama bu leonun chipsiz hali,chipten sonra deneme firsatimiz olmadi belki biraz daha farklı bir sonuc olabilir diye dusunuyorum.bencede bu kadar fazla tartismaya gerek yok ,bence leon kendi klansmanina göre cok iyi yürüyor ilginc sonuclar veriyor |
| | |
| | #29 |
| PASHA Kayıt Tarihi: 22-11-2006
| abicim aksine , ciddi ciddi 102 hp lik bora ... beygir hesabı yapılırsa bu işin içinden çıkılmaz ki, o zaman kimse arabalarını yürütmesin dynoda beygirler konuşsun , bunun şanzıman oranı var , şanzıman motor uyumu var , ağırlığı var , ıvırı var , zıvırı var ... artı yazdıklarımı da tekrardan bi okuyun , sanki "ben E 36 3.20 yi ağlatırım , o da neymiş , yerin dibine sokarım , aynamda bile görünmez" falan demişim gibi tawır alıyosunuz , ben diyorum ki , stock borayla da bu videodakine yakın , belki de aynı sonuçlar alınıyo diyorum (ki zaten aynı motor) ... kısa roll'lerde kafayı baya bi bırakmıyo bora demeye getiriyorum , demiyorum ki kopuyo gidiyo ... lütfen bi daha okuyun ... |
| | |
| | #30 | |
| Senior Member | Alıntı:
halil, havalar duzeldıgınde b cıkalım eglencesıne,hep konustuk lafta kaldı | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|