"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Senior Member | Seat Leon 1.6 16V 105hp stock vs BMW 320 150 hp stock
Seat Leon 1.6 16V 105hp stock vs BMW 320 150 hp stock |
| | |
| | #2 |
| Name : Erhan |
leon bi acaip gidiyo ama bana pek stock gelmedi ses falan?
|
| | |
| | #3 |
| arıza Kayıt Tarihi: 30-12-2007 Yaş: 22
|
bnce stock deil ya da 3.20 ölmüş artık motoru...bu ikisinden başka bişi olamz...
__________________ herşeyin bittigi yerde bn başlarım |
| | |
| | #4 |
| Senior Member | son susturucu ve acık fıltre var sadece.bunlarda ztn bg artısı yapabılcek modıfıyeler olarak gormuyorum.ayrıca bmw arkadasımın arabası ve gayet ıyı durumda motoru... |
| | |
| | #5 |
| Pişman Değilim | keşke tüm stock araçlardan böyle ses alsak ![]() 3,20 beklediğim gibi
__________________ |
| | |
| | #6 |
| Doctor |
ozaman şöförde iş yok.iki araç standartsa aynı viteste aynı hızda iyi durumda 320 herzaman geçer 105 hp leonu
__________________ Gönül istiyorki,sevip sevilirken bir mucize olsa zaman dursa... |
| | |
| | #7 |
| aT_hIrsIzI™ |
bmw den ses gelmiyor başta yüksek vitestemi başlıyor acaba çünkü sonradan iyi uzuyor devirli yürüse baştada ayırması lazım
__________________ |
| | |
| | #8 |
| PASHA Kayıt Tarihi: 22-11-2006
|
E 36 3.20 lerin insanların gözünde tanrılaşmadığı bir dünya istiyoruz ... gayet normal bi sonuç bu ... ciddi bağlamda stock bi bora ile de geçilebilir bi araba E 36 3.20 , o bora ki stocklar stock'u , bayan kullanımında bi bora ... koltuğu bile fabrika ayarında belki de |
| | |
| | #9 |
| ask; sari lacivert... |
e36 nerdeyse 10 sene olacak tedavûlden kalkali, e46 bile artik dikkat cekmiyor, e36 kendisine leon'u rakip secmisse leon'da demekki var biseyler, 3.20i 150bg 105'lik leon'la kendisini parcaliyorsa 150'lik leon'un neresinde kalir tahmin bile edemiyorum.
__________________ opel corsa toyota corona ![]() ![]() |
| | |
| | #10 |
| Senior Member |
Can sen bu gazlan e46 320 ile de kalkarsın tokatlar geçersin.. Sana koca bi helal.. Bmw'nin sahibine de koccaman bi yuh ( Motor çok iyi durumdaymış sen öle dedin )
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|