"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| Senior Member | |
| | |
| | #12 |
| arıza Kayıt Tarihi: 30-12-2007 Yaş: 22
|
çok acayip bir durum söz konusu yaw anlayamadım ve acayip uzuyor leon tmm belki geçebilir ama yani vectranın mücadele etmesi lazım hiç yapamıor leon kopuyor gidiyor.... ozaman nabıoruz easytronic şanzuman almıoruz....![]()
__________________ herşeyin bittigi yerde bn başlarım |
| | |
| | #13 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
| hmm bilmiyordum |
| | |
| | #14 |
| Name : Erhan |
leon baya vectraya göre cupra kalmış. Böyle fark olmaz. vectradaki ark. olayı kavrayamamış bence yavaş vites at diyo |
| | |
| | #15 |
| Senior Member |
yavas vıtes at demesının nedenı arabanın sanzımanın cok kotu gecısler yapmasından dolayıdır.sadece zamanlamayı en azından dengeleyebılmek adına soyledı bunu..
|
| | |
| | #16 |
| Pişman Değilim |
o kasa vectraların 1,6 ve 2,0 versiyonlarının da iyi yürümediğini çok duymuştum ama turboya chip avantajına rağmen vectra dizel de hayli vasatmış
__________________ |
| | |
| | #17 |
| Senior Member |
malum vectrayı kullanmadan inanmam Ahaha arabayı kullanan muhterem dövücek beni. Di mi buddy ? |
| | |
| | #18 | |
| Kleemann C18K Kayıt Tarihi: 03-05-2004 Şehir: Antalya Yaş: 29 Otomobil: C180 KOMP. - Anadol A1
| Alıntı:
__________________ | |
| | |
| | #19 | |
| arıza Kayıt Tarihi: 30-12-2007 Yaş: 22
| Alıntı:
![]()
__________________ herşeyin bittigi yerde bn başlarım | |
| | |
| | #20 |
| mutluluklar komada... | |
| | |