"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Senior Member | Seat Leon 1.6 16V 105 bg vs Opel Vectra 1.9 CDTI 150 bg
Seat Leon 1.6 16V 105 bg+Wimmer RST Chip vs Opel Vectra 1.9 CDTI 150 bg+Wimmer RST Chip |
| | |
| | #2 |
| mutluluklar komada... |
düz vites hertürlü otomatigi yer |
| | |
| | #3 |
| Kleemann C18K Kayıt Tarihi: 03-05-2004 Şehir: Antalya Yaş: 29 Otomobil: C180 KOMP. - Anadol A1
|
yavaş vites at ![]() ![]()
__________________ |
| | |
| | #4 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
|
seat leon 16 v değil 8v
|
| | |
| | #5 |
| Senior Member |
Arabayı kullanan canım kardeşim de şanzımana küfür ediyor ( aslında kendinin beceriksizliği ) ama yine de nolursa olsun arada yarı yarıya bi beygir gücü var.. Hani arada az bi oranda beygir gücü olur da o zaman derim lan olabilir ama bu şartlarda Vectranın sahibine acıdım yaa bi de para wermiş chip yaptırmış yazık walla ( yok lan ne yazığı bi dakka kardeşim para kazanmış ) O'nun yerinde olmak istemezdim..
|
| | |
| | #6 |
| --- Kayıt Tarihi: 14-05-2006 Şehir: . Otomobil: .
| 16v motorlarıda var az sayıda Reno blok kullanmışlardı hatta
__________________ |
| | |
| | #7 |
| Senior Member |
şakamı bu ? o vectranın chipinde bi sorun oldugunu ciddi ciddi düşünmeye basladım + öncedende chipsiz tdi leona geçilmişti |
| | |
| | #8 |
| Cabin Crew Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Saitama / Japan Otomobil: Clio Sport | VDA 99
|
chipli leonla denemek istiyoruum
__________________ |
| | |
| | #9 |
| ZugoR |
arada ciddi güç farkı var..Bence vectra geçmesi lazim.Kaç kg fark olabilir aralarinda ?
__________________ www.otvyehayir.com |
| | |
| | #10 |
| Senior Member | 8v SR motor deıl arabam,2005 modellerde 16V lık motor var |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|