"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #41 |
| pleasure max Kayıt Tarihi: 06-07-2007 Şehir: Ankara Yaş: 24 Otomobil: Clio RS 172!!!
|
ayrıca ClioRS e 13'' değil 14'' jant bıle sıgmaz
__________________ |
| | |
| | #42 |
| Psikopat Rs |
özel yarış jantları ve lastikleriyle olabilirliği var. 13" ile ozamanlar yarışmış dedikleri için bende dedim bizde 13" takarız die Jant lastik şanzıman ile yarışlara girdiği hale çevirmek yarım gün sürer Ama o şanzıman ile normal kullanım zor olduğundan takmayı düşünmedim hiç..
__________________ ![]() |
| | |
| | #43 |
| Psikopat Rs | sadece para basmakla olmuyor şuanki aracımı ben izmirden almadım konyadan bir fabrikatörden aldım plakası v.s değişmişti rs 600 benim 4-5 sene takip ettiğim bir araçtı konyaya gittiğini duyuncada tereddütsüz gidip aldım aracı kimse almak istememişti draglara sokulduğundan dolayı ama ben bilerek aldım şanzımanı ilk günden parçalandı komple yeni şanzıman koyduk v.s şuan 4 milyara yakın masrafını karşıladım neredeyse motorunu komple elden geçirdik bir çok parçasını yeniledik ve artık 39 LZ 112 olarak karşınızda ![]() Yani sadece para basmakla arabayı almakla bitmiyor bu işler başkasına gitseydi bu araç ya perte ayırırlardı motoru parça parça satarlardı yada masraflı olarak gezdirirler satmaya çalışırlardı aradaki fark bu.. ne yazıkki demene şaştım bana göre araç için ne mutluki
__________________ ![]() Mesajı son düzenleyen CliOkaN : 12-08-2008 - 16:34 |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|