"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 02-12-2007 Şehir: Otuz4 Yaş: 17 Otomobil: (şimdilik) yok
|
abi napmış 4 e geçerken öyle ya... gözlerim yaşardı ağlıycaktım ![]() bunu düşük devirlerdede yapıyomu yoksa böyle hayvanı köklemelerde mi yapıyo??
__________________ kafam uzunca bi süre bozuk olucak... Allah yardımcımız olsun |
| | |
| | #12 |
| naturally aspirated only | güzel olmuş
|
| | |
| | #13 |
| +200hp club Kayıt Tarihi: 10-07-2004 Şehir: balıkesir,izmir Yaş: 24 Otomobil: n/a vectra v6, bmw e90
|
yol yokus olabılırmı.. daha ıyı gıtmesı lazım bana gore...ortalama 1.6 arac gıbı gitmıs...
__________________ |
| | |
| | #14 |
| Senior Member |
Aracın içinde Can var yalnız. ![]()
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #15 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
sen ikinci vitesteyken.. bariz daha hızlıyım hahahaha |
| | |
| | #16 |
| +200hp club Kayıt Tarihi: 10-07-2004 Şehir: balıkesir,izmir Yaş: 24 Otomobil: n/a vectra v6, bmw e90
| ![]()
__________________ |
| | |
| | #17 |
| aT_hIrsIzI™ |
ASD ne ya dikkatimi çekti orda ![]() bu arada hızlanma biraz zayıf sanki benim poloyla kafa kafaya gider demeyimde hemen arkasından gelirim sanırım 160a kadar pek fark yok
__________________ |
| | |
| | #18 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
e beyler ne bekliyorsunuz? ![]() 20 yıl önceki teknoloji ile S Klasse'nin giriş seviyesi en güçsüz aracı. Daha ne kadar hızlı olacak ki? ![]() 20 yıl önceki ortalama 1,6l 'ler nasıldı |
| | |
| | #19 |
| aT_hIrsIzI™ |
iyiler ellerinden öper ![]() vites oranları uzun bence yoksa vites atışlarıda çok ağır değil
__________________ |
| | |
| | #20 |
| Senior Member |
Şu şanzıman bi yapılsın da, o zaman tekrar çeker.
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| mercedes benz, passatcan, s klasse, w140 |
| Konu Seçenekleri | |
|
|