"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 07-03-2007
| megane dci vs linea multijet
ufak bi deneme yaptık sonuc aşagıdaki gibi megane agır bakımına giricek suan 105binde lineada 7bin kmde acaba bakımdan cıktıktan sonra bi iyileşme olurmu bide bi soru daha sorıyım megane da 4000 devirde vites değiştirdim sizce 4000ni geçsem 4500falan gibi vites degiştirsem daha mı iyi olur |
| | |
| | #2 |
| Chip Maker |
ben o megane a bi ufaktan okuyup üfliyeyim..linea minea gelemez peşinden ![]() bide 6 vites 5 vites farkı var tabe..
__________________ [Kural Dışı İmza] Mesajı son düzenleyen MehmetGazihan : 19-02-2008 - 20:06 |
| | |
| | #3 |
|
babamdan dolayı yaptıramıycam oyle bişey sanırım oyuzden boyle idare ediyoruz |
| | |
| | #4 |
| Chip Maker |
gizli gizli yaparız babana hissettirmeden
__________________ [Kural Dışı İmza] |
| | |
| | #5 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 15-12-2004 Yaş: 30
|
Linea 90 HP Multijet, Grande Punto' larda olduğu gibi 6 ileri vites değil 5 ileri. Benim 6 ileri şanzımanlı 90 HP dizel Grandem var ve söyleyebilirim ki 6 vites sportif oranlı değil, son viteste neredeyse 1000 devirde 55km/saate yakın bir sürat yapıyor. Kendim daha denemedim ama son sürati de zaten 5 te yakalayabiliyorsun diyorlar başka bir forumdan arkadaşlarım. Bu arada Megane değil ama daha hafif kasalı Clio 80 HP dizel kullandım. Kesinlikle söyleyebilirim ki benim arabanın hızlanma değerleri daha başarılı. Bilemiyorum o video da ne olmuş ne olmamış ama kendim 80 HP clio da kullandığımdan söylüyorum, Grande nin 90 lığı aradaki 10 HP nin hakkını veriyor. Tabi şu da var ki Grande ile Linea arasında 100 kg agirlik farkı da var. 2 sn kadar da kötü 0-100 ü. Ara hızlanmada bu daha az etki gösterse de demek ki Megane in gerisinde kalıyormuş. Mesajı son düzenleyen ekorkut : 19-02-2008 - 20:30 |
| | |
| | #6 |
| sivaslı Kayıt Tarihi: 07-03-2007 Yaş: 23
|
abicim megana bakım yaptırırsan iyi olur fark eder tabi ama allah aşkına nasıl bir vicdandır bu 7 bin km deki araba zorlanırmı? yazıktır günahtır. ama şunu söylim linea daha açılmamıştır megane yine geçemez |
| | |
| | #7 |
| Pişman Değilim |
linea tahminimden iyi yürümüş
__________________ |
| | |
| | #8 | |
| Doctor | Alıntı:
gayette güzel zorlanır.7000 km azmı.araç rodaşını geçeli 5-6bin km olmuş zaten megane bakımdan çıkınca bi nebze olsun iyileşir.ama 4000 devir vites için iyi.zaten sonrasında turbo bişey veremiyor.4000 de bi üste geçincede turbo devrinin altındada kalmıyor.4000 iyidir bence
__________________ Gönül istiyorki,sevip sevilirken bir mucize olsa zaman dursa... | |
| | |
| | #9 |
|
7000km bana görede normal hadi 3.500 4000 falan olsa tam acılmamıstır diyebilirzde 7000kmde. linea ya bindiğimde geçer gibi geliyodu rolling de ama pek oyle olmadı aslında tork ve güç fazlası var, drag dada fabrika verilerine göre kafa kafaya olması lazım ama megane gercekten 80lik gibi gitmiyo 12sn de 100 görebiliyo. yorumlar için teşekkürler
|
| | |
| | #10 |
| Çılgın Programcı Kayıt Tarihi: 17-06-2005 Şehir: istanbul Yaş: 22 Otomobil: VW T5 hiç kırmızı & Opel Combo CityPlus 1.3 cdti
|
line iyi yürümüş maşallah allah için |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|