"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Deli Deliden imam ölüden. Kayıt Tarihi: 25-06-2005 Yaş: 27
| Lotus esprit modifiye nos dahil yüklüyolar top speed deniolar http://www.autoclips.net/playvideo.php?id_video=3527 ve daha bi sürrü araba.. ayrıca içinde sierra coswort top speed de var vede lotusun modlanııp yarışa hazrı hale getirilmesi içinde baya bir emek var..bir tiff videosu
Mesajı son düzenleyen PROMiNENT : 29-07-2006 - 20:25 |
| | |
| | #2 |
| www.otvyehayir.com Kayıt Tarihi: 24-05-2006 Şehir: İstanbul Otomobil: CBR1000RR Vectra Elegance
| Re: Lotus esprit modifiye nos dahil yüklüyolar top speed deniolar
Çok güzelmiş 17 dakika seyrettim çok teşekkür ederim paylaşımın için. Bu arada alacaz lotusu sana merak etme
|
| | |
| | #3 |
abi hazırladım gibi paramı extralarını bile araştırıorum egsos jant vits topuzu falan üzerinde sewmediğim bi jantı var lotusun. oz un lotus için ürettikleri var onlardan alıcam çok yakında işallah..bekleyin beni küçük ormanlarım |
| | |
| | #4 |
| www.otvyehayir.com Kayıt Tarihi: 24-05-2006 Şehir: İstanbul Otomobil: CBR1000RR Vectra Elegance
Ormansız bekliyoruz |
| | |
| | #5 |
| Pişman Değilim | Re: Lotus esprit modifiye nos dahil yüklüyolar top speed deniolar
laşım için saol.
__________________ |
| | |
| | #6 | |
| Re: Lotus esprit modifiye nos dahil yüklüyolar top speed deniolar Alıntı:
| |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|