"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| BNG & VTEC | ks vtec saf filtre sesi :D
ısrarlara dayanamayıp bugun bı kac vıdeo cektık begenırsınız ınsallah ![]() Video - TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting vtec Pictures, vtec Images, vtec Photos, vtec Videos - Video - TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting buda ufak bı kadran vıdeomuz 2 kısıyız ![]() vtec kadran Pictures, vtec kadran Images, vtec kadran Photos, vtec kadran Videos - Video - TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting bonus olsun buda tymunun palıo hl ![]() palıo Pictures, palıo Images, palıo Photos, palıo Videos - Video - TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting
__________________ |
| | |
| | #2 |
| Doctor |
ilk videodaki ses harika yaw
__________________ Gönül istiyorki,sevip sevilirken bir mucize olsa zaman dursa... |
| | |
| | #3 |
| ***2.ÇARKÇI*** |
rs e benzıo sesı ... maasallah
__________________ |
| | |
| | #4 |
| Senior Member |
ateşli palio )) yanlış yazdım p....he ))ks fiteng sesi çok güzel. eksiklerini yapınca bu ses olmayacak dahada gürleyecek )
__________________ |
| | |
| | #5 |
| Senior Member |
iki arabaya da maşallah.
__________________ |
| | |
| | #6 |
| beni unutmaın geri döncem Kayıt Tarihi: 17-01-2008 Şehir: - Otomobil: -
|
Oha taaa ordan ses mi geliyor ![]() Süper.
__________________ '' BİR SANA DOYAMADIM BİRDE SABAH UYKUSUNA ''! |
| | |
| | #7 |
| beni unutmaın geri döncem Kayıt Tarihi: 17-01-2008 Şehir: - Otomobil: -
|
İlk videoda herhangi bir motor modifiyesi yok değilmi sadece spor hava filtresi mi var ? İllaki birde son susturucu mu var?
__________________ '' BİR SANA DOYAMADIM BİRDE SABAH UYKUSUNA ''! |
| | |
| | #8 |
| BNG & VTEC |
teşekkürler beğendinize sevindim egzsos takmadan keyfını cıkaralım dedık![]() sadece simota fıltre kiti var son yok
__________________ |
| | |
| | #9 |
| BOORİS |
2 arabanın da ses süper maşallah
__________________ beni cekemeyenler anten kullansın |
| | |
| | #10 |
| ultrAslan Member Kayıt Tarihi: 14-08-2008 Şehir: İstanbul Otomobil: yok
|
Vtec süper.Adamı tahrik eden bi sesi var.Bastıkça basasın gelir onda |
| | |